Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка при прехвърляне

Featured Replies

Привет!

Имам nokia 5310 xpressmusic скоро си купих нова карта с памет 4 гб, проблемът е че НЕ мога да си прехвърля музика

дава ми грешка error copying file. От телефона натиснах опции и форматирай карта с памет и пак дава същата грешка. С старата ми карта с памет 2 гб имах същия проблем.

Ако трябва ще кача снимка на грешката. Моля за помощ

Привет!

Имам nokia 5310 xpressmusic скоро си купих нова карта с памет 4 гб, проблемът е че НЕ мога да си прехвърля музика

дава ми грешка error copying file. От телефона натиснах опции и форматирай карта с памет и пак дава същата грешка. С старата ми карта с памет 2 гб имах същия проблем.

Ако трябва ще кача снимка на грешката. Моля за помощ

Как качваш файловете? DataTransfer ?

• Автор

Незнам какво е data transfer, просто с мишката задържам и местя в папката на тела пробвал съм и копи пейст и също cut и paste.

Data Transfer!!! Това е!

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Автор

Прочетох го!

Сега какво да направя за да си прехвърлям спокойно без проблеми?

Все още не разбирам, ако не ги прехвърлям правилно, кажете ми как.

Редактирано от Емил Велев (преглед на промените)

До колкото разбрах, ги прехвърляш от телефона на компютъра, после обратното? или греша?

• Автор

Проблемът продължава, моля кажете ми какво още да направя за да нямам проблема.

Да кача ли снимка на грешката?

Дай, да видим.

БГ меню ли е ? Когато свържеш телефона с рс задаваш режим - Data Transfer или както е на български там - прехвърляне на дани или нещо такова.. Не PC Suite а другото под него. След това прехвърляш файловете. Така ли го правиш? Аз си мисля че го правиш с програма като Nokia PC Suite или Ovi Suite и от там идват грешките. Просто свържи телефона по описания по-горе начин, и излиза като флашка в MyComputer. 

• Автор

Същото направих, да с програмата pc suite, ovi suite, като го свържа пробвах с pc suite, съхранение дани, печат и медия пробвах и грешката продължава.

Това горе то пробвах но незнам дали съм го направил правилно, смисъл не ми излиза като флашка, а иконата на телефона.

Сега пак ще пробвам и ще пиша.

• Автор

Не ми позволява да кача снимката,пише че файлът е голям,но ще напиша какво пише на грешката.

Error copying file

cannot copy (и името на песента) После

The device has eithed stopped responding or has been disconnected. И от долу

skip, skip all, cancel

Моля помогнете :(

Не ми позволява да кача снимката,пише че файлът е голям,но ще напиша какво пише на грешката.

Error copying file

cannot copy (и името на песента) После

The device has eithed stopped responding or has been disconnected. И от долу

skip, skip all, cancel

Моля помогнете :(

Какъв файл се опитваш да прехвърлиш? mp3, avi какъв формат е? И какъв размер? Името да не е на кирилица? Ако е така може да опиташ да го преименуваш на латиница. Така и не разбрахме телефона с БГ меню ли е?

Показа ли се телефона в MyComputer? Иконката дали е флашка или телефон няма значение. Става на въпрос че излиза директно като устройство в MyComputer и директно прехвърляш файловете там без да ползваш допълнителни програми които правят грешки. От там ли прехвърляш файловете или през OVI/PC Suite? 

Понеже си писал че не можеш да прехвърлиш музика... Само с определени файлове ли има проблем или при всички?

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

• Автор

Само музика прехвърлям,имах програмата pc suite изстрих я, иконата на телефона я има в моя компютър.

Телефона е с бг меню,формата на песента е mp3 и са с различни големини примерно имам от 5 mb и от 15 mb.

Това не съм се сетил за латиница и кирилица.

Ще пробвам и след малко ще пиша. Благодаря много!!!

Добре, а аз предлагам направо чрез кард рийдър да си прехвърлиш нещата - по-лесно и удобно от това да се занимаваш с разни допълнителни софтуери.

• Автор

Току що пробвах с езика, Не става проблемът продължава.

Направих ги на латиница, и Не съм ги прехвърлял чрез никакви програми, а директно от my computer и нищо :(

Други варианти?

• Автор

Какво е кард рийдър и къде да го намеря.

Поразстърсих се в нета и виждам че е като флашка, смисъл то не се сваля, а е устройство и трябва да го купя или греша.

Поразстърсих се в нета и виждам че е като флашка, смисъл то не се сваля, а е устройство и трябва да го купя или греша.

Да има ги и под формата на флашки, а също и комбинирани такива (за няколко вида карти памет).

Имах същия проблем с карта памет. Не дава да се запише даден файл на картата. Пробвах и под уиндоус и под линукс. На РС-то можеш да го триеш, редактираш, преименуваш, местиш, копираш - а картата не желае да го приеме. И с кардриидъра и на таблета.

Проблема се реши като направих архив и му дадох да се разархивира на картата. Като архив също се записа на картата. Така и не разбрах защо е така. :no-no:

п.п. Трябваше да го запиша на 2 карти и на двете проблема беше същия.

Редактирано от algrab (преглед на промените)

Може картата да е дефектна. Опитай с друга по възможност. 

• Автор

Старата ми карта с памет имаше същия проблем, пробвах и с друга карта с памет и не става.

Същата грешка излиза.Ще пробвам пак и ще дам отговор.

• Автор

Няма разлика,проблемът продължава.

Благодаря ви че се опитахте да помогнете,но аз не се отказвам и ако имате още идеи кажете.

Няма разлика,проблемът продължава.

Благодаря ви че се опитахте да помогнете,но аз не се отказвам и ако имате още идеи кажете.

Може да опиташ хард ресет на телефона да не се е бъгнал. 

Въвеждаш - *#7470#  и набираш (ще те пита за код за сигурност, фабричния е 12345 ако не си го сменял) 

Тази функция ще възстанови фабричните настройки на телефона и може да загубиш инсталирани приложения и смс-и. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.