Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за дънна платка Hewlett-Packard HP Compaq dc7600 Convertible

Featured Replies

Здравейте . Имам дънна платка Hewlett-Packard HP Compaq dc7600 Convertible Minitower

Имам следния проблем : Като стартирам компа и ми изписва Front Usb not connected и Front Audio not connected. Това предполагам е стандартно съобщение, но го давам като информация. Та основния проблем е, че немога да разбера как да накарам usb-тата и аудио-жаковете на предния панел да заработят. Даже копчето ми за включване на компа не работи. Има 4 кабела за Usb и аудиото. Това което се закача към дънната платка е: зелено, другия е червено и два бели. За копчето имам един кабел. Искам да разбера как  да ги закача за да ми работят нещата на предния панел. Ако някой знае ще съм благодарен да ми каже :)

• Автор

Добре реших проблема със свързването и се оправиха :) Сега обаче не иска да ми разчете предните Usb портове, а са свързани и не са повредени. Четох, че можело като се смени на FULL SPEED от биос, ама незнам как става. Ако някой знае как мога да ги накарам да работят, ще се радвам да го чуя :)

Това което сте дали като модел не е на дънната платка а на самата машина. Възможно е тази машина да е произвеждана с няколко различни дънни платки. След като сте дали модел на машина става малко объркано. 

Дъното е извадено от такава машина и е сложено в друга кутия ?

Ако дъното си е в кутията която е за него по каква причина са разкачвани кабелите.

При дъната на такива машини в доста от случаите си има специален конектор който няма нищо общо със тези в стандартните кутии. 

Кабелчетата за USBтата на фронт панела на кутията в цяла 4 или 9 пинова букса или са отделни. Внимавайте, защото ако размените + и - или обърнете цялата букса(ако не е 9 пинова тогава е невъзможно) ще изгорите устройствата който включите към фронт панела. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.