Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 16

Featured Replies

Тоя файл се лови от Кихо за първия идеше реч

Айде пак глупости не четеш пак! Именно ти обяснявах, че не го слуша. Пък ти си разтягаш теории едни и същи. Исках да кажа с 2 приказки, че е постъпила информация за файла, анализиран е, изкаран е чист и въпреки дефиницията на бита не се засича като вирус, тъй като облака го смята за чист и бита не го скенира. То като се пише наизуст тъй е.

И МБАМ мята фолсове да не мислиш че е безгрешен

Абе Василев имах по-високо мнение за теб и постовете ти, защо се излагаш?И клип направих и пак продължаваш да не искаш да приемеш истината!!!

Файла updater_x86.exe или части от него бяха пропуснати от Кихо след стартирането му.Доказателството за това е във вторият клип и както сами можем да видим дефиницията на mbam от тотала е същата, като таззи от клипа - Backdoor.Agent.RND.

Какъв първи какъв втори файл, кьорав ли си?

И МБАМ мята фолсове да не мислиш че е безгрешен

Ти недей така, Касперски също е там!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе Василев имах по-високо мнение за теб и постовете ти, защо се излагаш?И клип направих и пак продължаваш да не искаш да приемеш истината!!!

Файла updater_x86.exe или части от него бяха пропуснати от Кихо след стартирането му.Доказателството за това е във вторият клип и както сами можем да видим дефиницията на mbam от тотала е същата, като таззи от клипа - Backdoor.Agent.RND.

Какъв първи какъв втори файл, кьорав ли си?

Първо не съм василев ника ми е титла на византийския император. Не се излагам просто ти не си направил пълно скениране след това а си пуснал едно бързо и толкоз. Има слаби места в дефенса в реално време. Няма програма която да не пропуска по нещо аз ти показах при скениране какво става и къде отиват бек дорите. Ама ти явно си решил да прецапаш китайката в хотела и за туй си се наежил така. ;)

:D

Този ъпдейтър така наречен, бе засечен след час от QVMII. и двата файла им ги пратих

Този ъпдейтър така наречен, бе засечен след час от QVMII. и двата файла им ги пратих

Това не променя ситуацията от час преди това! :P

И двамата сме помогнали с нещо за програмаа, не мислиш ли?

Това не променя ситуацията от час преди това! :P

И двамата сме помогнали с нещо за програмаа, не мислиш ли?

Аз редовно им помагам и много бързо реагират като им изпратиш файл.

Попарени от Бай Кихчо :

И защо ги попарва? Нещо нередно ли намира или понеже са кракове? Касапов например нищо не им прави. 

пп. Може би поради това

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И защо ги попарва? Нещо нередно ли намира или понеже са кракове? Касапов например нищо не им прави. 

пп. Може би поради това

Публикувано изображение

Да нередно, направи справка във вирус тотал.

пп. Може би поради това

Публикувано изображение

Не им прави щот е интелигентна програма.Аз що се отказах от Бита.Затрива все.

Трябва да има синхрон, между модулите, не засичането на един да е за сметка на друг... и обратното, китаеца е добър, но не по-добър от познатите, Комодо, Капсапов, ESET ..... защо, защото не всичко е дефениция ... Ползвайте китаеца, но нека не забравяме, кой от къде е  :) Symantec ..., скоро ще има нова спортна интрига ..

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Да нередно, направи справка във вирус тотал.

Аз справката съм я направил ама други не са. В интерес на спорта ще им пратя файловете и ще дам тук резултата от отговора.

Не им прави щот е интелигентна програма.Аз що се отказах от Бита.Затрива все.

Ами интелигентна е сумати пачове за оправия на бъговете малей 

Аз справката съм я направил ама други не са. В интерес на спорта ще им пратя файловете и ще дам тук резултата от отговора.

тук вече ми хареса това което си написал. 

Трябва да има синхрон, между модулите, не засичането на един да е за сметка на друг... и обратното, китаеца е добър, но не по-добър от познатите, Комодо, Капсапов, ESET ..... защо, защото не всичко е дефениция ... Ползвайте китаеца, но нека не забравяме, кой от къде е  :) Symantec ..., скоро ще има нова спортна интрига ..

Китаецът има изключително силна евристика без аналог, не говорим само за дефиниции, па това кой по-добър ще се види в тестовете. Пък великия симантек Кихо си го бие като рамазански тъпан

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Нямах това в предвид.И наблюденията ми не са от версия 2014.

Не им прави щот е интелигентна програма.Аз що се отказах от Бита.Затрива все

това с което засича кихо не са деф. на бита

тук вече ми хареса това което си написал.

1. Аз като гледам няма версия без да я поправят в течение на времето - я бъгове,я други проблеми...я съвместимост с нова ОС ... :D  Някои го провят с цифрички - други с буквички, а трети с цифри и буквички например Кихчо :D

Я да ми кажеш какви бъгови си констатирал на версия 2014? Или просто пишем ей така за спорта? Защо го казвам ли? Защото може даден проблем да се случва при конкретна машина,бъгясала ОС от деинсталации и прочие. Например аз имах проблем който се оказа в моя телевизор. От много слагане на разни програми и много имиджи при тестването им взех,че изтрих повечето читави копия и накрая ми остана бъгнатата операционна система и на тази бъгната ОС Касапов работеше коректно - имах проблем само с инсталацията на KES.

2. По отношение на краковете всяка компания си има своя политика. Мене Касаповата ме устройва Вас дали ви устройва моето мнение или не ми е все тая...

пп. Може би поради това

Публикувано изображение

това не са чисти кракове, гаранция давам, вирустотала на чистия крак изглежда по друг начин

това не са чисти кракове, гаранция давам, вирустотала на чистия крак изглежда по друг начин

Не знам - не съм антивирус. Пратих ги - ама при мене нещо не тръгват.

пп. Ей го робота докладва

nfs.3dm.ini,NFS14.exe,NFS14_x86.exeThese files are in process.nfs14.3dm.dll,nfs14_x86.3dm.dllNo malicious code has been found in these files.Best Regards, Kaspersky Lab

https://www.virustotal.com/bg/file/985f2e346149d7479d6b7ff2524969ec6a8b49b818750b43cf152825ecb2a989/analysis/1387060326/

https://www.virustotal.com/bg/file/075f58491307990479108423fda5115d59226de2e6fe133b51ebd026e45e2594/analysis/1387060281/

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

няма нужда да си антивирус

http://www26.zippyshare.com/v/10108746/file.html

a и антивирусните не винаги познават ;)

Редактирано от ✯T✯H✯E✯P✯L✯A✯Y✯E✯R✯ (преглед на промените)

Аз Кихчо никога не съм го ползвал и съответно никога не съм го коментирал.Чета това което описва Василевса и ми е странно.

няма нужда да си антивирус

http://www26.zippyshare.com/v/10108746/file.html

a и антивирусните не винаги познават ;)

Така е https://www.virustotal.com/bg/file/8998e119c192db11c937b34a0a3d422826077362431dea8bfdf9687d79c635b8/analysis/1387061386/

И след като не ги е затрила дефиниция на Бита,тогава корективната/когнитивната/ функция на Кихчо куца.

И след като не ги е затрила дефиниция на Бита,тогава корективната/когнитивната/ функция на Кихчо куца.

Затрил гие облака, следователно нищо не куца.

https://www.virustotal.com/bg/file/985f2e346149d7479d6b7ff2524969ec6a8b49b818750b43cf152825ecb2a989/analysis/1387060326/

https://www.virustotal.com/bg/file/075f58491307990479108423fda5115d59226de2e6fe133b51ebd026e45e2594/analysis/1387060281/

В библиотеките проблем няма като ти докладва за екзетата пиши да видим.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.