Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен въпрос!

Featured Replies

Днес си стоях на една пейка и си гледах на никъде(една градинка по точно), когато се замислих над един много странен въпрос-как оспяват да забият табелата"не газете тревата" в средата на поляната?!

Ако и вас ви тормозят такива странни въпроси задавайте ги в тази тема за да си блъскаме главите заедно!

Днес си стоях на една пейка и си гледах на никъде(една градинка по точно), когато се замислих над един много странен въпрос-как оспяват да забият табелата"не газете тревата" в средата на поляната?!

Ако и вас ви тормозят такива странни въпроси задавайте ги в тази тема за да си блъскаме главите заедно!

<{POST_SNAPBACK}>

Няма нищо странно. Табелката е забита доста преди да е оформена поляната-сиреч преди да е поникнала тревата.

По-странно за мен е това ,че все още не е отскубната от вандали,които да я дадат на вторични суровини за жълти стотинки. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Ммм ... в интерес наистината може и да са нагазили в тревата :)

Но и твърде вероятно е да са я забили преди да е оформена тревната площ :clap:

;)

Добре де...аз въобще не мога да разбера защо ги слагат тея табелки...То райграса е за това - да ходиш бос по него...Тъпо е само така да стой за красота...

А дори и като ги има толкова много хора не го спазват че...

Добре де...аз въобще не мога да разбера защо ги слагат тея табелки...То райграса е за това - да ходиш бос по него...Тъпо е само така да стой за красота...

<{POST_SNAPBACK}>

Ами значи трябва да има табела 'събуйте се и ходете боси... по райграса!'

Ами значи трябва да има табела 'събуйте се и ходете боси... по райграса!'

<{POST_SNAPBACK}>

Е няма да е лошо да направят и специални поляни само за тази цел...

Е няма да е лошо да направят и специални поляни само за тази цел...

<{POST_SNAPBACK}>

Може да го предложиш на кмета :)

<{POST_SNAPBACK}>

И кой ще тръгне бос по градинките? Има ли време за това? Обикновенно през тревните площи се минава "за по-пряко".

На мен друга табелка винаги ми е била смешна :" Не късайте цветята - те са ваши"! Взаимно изключващи се -забрана и съждение.

• Автор

fifa това е идея нали бат Бойко търсеше асфалт на вересия, е да засаждат райграс на всякъде и си решават проблемите! :)

fifa това е идея нали бат Бойко търсеше асфалт на вересия, е да засаждат райграс на всякъде и си решават проблемите! :)

<{POST_SNAPBACK}>

:clap: Идеално! Вместо асфалт - райграс, пък може да се измислят още много приложения, освен да ходим боси по него ;)biggrin.gif

:) Идеално! Вместо асфалт - райграс, пък може да се измислят още много приложения, освен да ходим боси по него  :clap:  biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе...например да си я късаме и да си я сушим вместо марихуана...И после да си я пушим...

и аз веднъж попаднах на нещо подобно-"не замърсяваите околната среда" -гласеше табелката,но наоколо кошче за отпадаци не видях... laugh.gif

Еми то на много места го пише това...Ама не се сещат да слагат кошчета за боклук...Тука ако тръгнеш по главната улица трябва да вървиш половин час до най-близкото кошче...освен ако не почнеш да блъскаш по вратите на хората да ги помолиш да си изхвърлиш обелката в техния кош...

• Автор

Swanky, ех ти пък, пак за най хубавото мислиш...

малко късно се включвам и се извинявам че отклонявам разговора, но понеже първоначалната идея беше да си споделяме такива странни въпросчета ви предлагам този линк: Zashto?. :)

Няколко любопитни въпроса :

След като всеки е чувал за "черните" кутии в самолетите, които са почти неразрушими, защо не правят самолетите от същия материал ?

Ако някоя дума в правописния речник е написана погрешно, как ще разберем ?

Защо заведенията които работят "нон стоп" имат брави и ключалки ?

и

Защо Ной не ги уби тия два комара ?

:)

• Автор

Не съм съгласен с първия въпрос-трябва да е "защо всеки пристига по-бързо от Спешна помощ"!

А относно онова с диетичната кола- днес пред мен в магазина една 150 килограмова лелка направи точно това-накупи си какво ли не от което се пълнее като засветовно и анкрая диетичната кола, та дори тъкмо се канех да ви споделя това и да питам "абе що за хора са това?"

А относно онова с диетичната кола- днес пред мен в магазина една 150 килограмова лелка направи точно това-накупи си какво ли не от което се пълнее като засветовно и анкрая диетичната кола, та дори тъкмо се канех да ви споделя това и да питам "абе що за хора са това?"

<{POST_SNAPBACK}>

Ами можеби на лелка и харесва рекламата на диетичната кола и затова си я купува или просто самия вкус.

ами аз чесно казано не виждам разлика между вкуса на обикновенната кола и диетичната! :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.