Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Nokia Lumia 520

Featured Replies

Скоро ми изтича договора и смятам да си взема някое смартфонче... Защото сега съм с Nokia 5230 и е голяма мъка , нито WI-FI , нито свястна камера , нито нищо... Та бях се ориентирал за ZTE BLADE ||| , но сега забелязах Nokia Lumia 520 и ми допадна... Та можете ли да споделите нещо за телефона , а ако има някои притежател на този модел - да сподели впечатленията и минусите на телефона... Бюджет до 300 лв. - телефона ще се купува от Mtel с договор Surf & Talk XS

• Отговори 144
  • Прегледи 64,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо на договор? и точно към мтел? за тези две години, ще те одерът. Баща ми си взе нокия лумиа 900 , за тези две години месечните вноски (договор) , той не спря да плаща под 50 лв. на месец (дали говори дали не говори) , той под 50 лв. не падаше сметка,лизинг и т.н. Моя съвет е по-добре отдели тези пари събери още някой лев, и си купи направо телефона в (кеш). Друг съвет мини към друг оператор. П.с. Телефона в момент/а върви 350 лв. да го купиш на свободно (без договор без нищо).  Nokia lumia 520 , все пак ти си решаваш. Успех :)

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Скоро ми изтича договора и смятам да си взема някое смартфонче... Защото сега съм с Nokia 5230 и е голяма мъка , нито WI-FI , нито свястна камера , нито нищо... Та бях се ориентирал за ZTE BLADE ||| , но сега забелязах Nokia Lumia 520 и ми допадна... Та можете ли да споделите нещо за телефона , а ако има някои притежател на този модел - да сподели впечатленията и минусите на телефона... Бюджет до 300 лв. - телефона ще се купува от Mtel с договор Surf & Talk XS

Ех с тия договори не разбирате ли че давате грешни пари? Този тарифен план е пълен т*шак. 150МБ интернет ли бе? Ехааа за години напред грешни пари. То за същата такса има тарифен план  с 150 безплатни минути към всички оператори. Поне като плащаш тая такса да си звъниш спокойно. Ама тая тарифа не я бутат с телефоните.  Тука само на мтел безплатни и за другите те дерат. На изплащане ли ще се взима телефона че си навит да се вържеш за тези крадци? Моя съвет е да взимаш телефон без договори. Не се ли научихте? 

Виж тук ако имаш желание...

Цък         Цък

В краен случай ако ще е на лизинг по добре да теглиш кредит ако не можеш да ги събереш и да се примириш с оскъпяването, отколкото неусетно да ти прибират паричките тези №%€$@№ 

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Телефона е много добър за парите, но без договор е около 350 лв. и е тъпо да го взимаш с договор. Това е от мен.

Телефона е много добър за парите, но без договор е около 350 лв. и е тъпо да го взимаш с договор. Това е от мен.

319

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

По отношение на въпроса: Според мен телефона си заслужава. Като единствен недостатък мога да отбележа липсата на светкавица за камерата (ако това може да се сметне за недостатък).

Извън въпроса: Аз също подкрепям по-горните мнения и винаги си купувам нещата кеш. По-добре е да почакам и да събера средства, отколкото да плащам повече на изплащане.

• Автор

Хора - аз не съм казал ,че ще го взимам на изплащане... и договора ще е към мтел , защото всички приятели и роднини (с изключение на 1-2) са към МТЕЛ и да знам ,че много се оплакват всички , но аз досега не съм плащал голяма сметка... а и ми трябва договор с включен интернет...

Хора - аз не съм казал ,че ще го взимам на изплащане... и договора ще е към мтел , защото всички приятели и роднини (с изключение на 1-2) са към МТЕЛ и да знам ,че много се оплакват всички , но аз досега не съм плащал голяма сметка... а и ми трябва договор с включен интернет...

От къде си ? Няма ли WiFI никъде наоколо? Тоя интернет е 150МБ ... за 2 дни и го няма. После е такава скорост че ти гарантирам че бързо бързо ще спреш да ровиш из нета, като чакаш по 5 минути да ти зареди страница. 

• Автор

От къде си ? Няма ли WiFI никъде наоколо? Тоя интернет е 150МБ ... за 2 дни и го няма. После е такава скорост че ти гарантирам че бързо бързо ще спреш да ровиш из нета, като чакаш по 5 минути да ти зареди страница. 

Ем... има wi-fi да... в училище има из цялото в центара на града също има много - FREE WI-FI , на работното ми място също има WI-FI (мое)... единствено удома нямам... може би ще взема този пакет: http://www.mtel.bg/ikonomichna-tarifa

Ем... има wi-fi да... в училище има из цялото в центара на града също има много - FREE WI-FI , на работното ми място също има WI-FI (мое)... единствено удома нямам... може би ще взема този пакет: http://www.mtel.bg/ikonomichna-tarifa

Явно удома имаш интернет щом пишеш във форума. Защо не си вземеш един рутер с WiFi и да не плащаш и бездруго изключително бавния интернет на ментел?

Темата все пак е за избор на телефон, а не на тарифен план...

Andrey_96, виж сега. Отдели малко време, седни, и помисли - какви програми ще ползваш на този апарат. Ама подробно - интернет браузър, Skype, приложения за Facebook и YouTube, Flash плеър, аудио/видео плеър, навигация, игри, Pictute/Photo Viewer, работа с Bluetooth, и т.н. След това се разрови в Гугъл, и виж дали тези програми се поддържат от Nokia-та. Защото тя е с Windows - тоест, майкрософтска операционна система. А те имат навика повече да ограничават потребителите, отколкото да им дават възможности да правят каквото си искат. За разлика от телефоните с Android, където (принципно) всичко е възможно. 

Освен това, не съм работил с такъв телефон, но ми се струва, че 512 MB RAM е малко. 

Аз съм също фен на Nokia, повече от 3 години съм също с 5230. Много здрав телефон, изпускан е, мокрен, прашасвал е, и пак работи. И аз мисля да го сменям, но никога няма да си взема модел с Windows! А от моделите с Android не мога да си харесам някой, който да е достатъчно здрав и надежден. Харесах си по показатели в нета HTC Desire X. Но по форумите чета много оплаквания от здравината му. Така че засега се въздържам от покупка, и обмислям Samsung Galaxy XCover 2 :) ...

Ако ще си пускаш план с интернет не ти препоръчвам на мтел, освен ако няма да го ползваш толкова често. В моя град (Русе) нета им е трагедия на повечето места, а у нас дори нямам и 3G в едната стая. Да не говорим след изчерпване на бързите мегабайти.

П.П.: Аз също съм с 5230 и мисля скоро да си взема Samsung Galaxy S Advance, ако искаш го виж, малко надвишава бюджета ти. :)

Редактирано от sks1897 (преглед на промените)

• Автор

Предложенията , който ще ползвам са: навигация , youtube , facebook , google ;d.Ще се играят игри и качват филми може би... незнам

Предложенията , който ще ползвам са: навигация , youtube , facebook , google ;d.Ще се играят игри и качват филми може би... незнам

Значи най-добре си вземи нещо с андроид. Според мен windows phone няма да ти свърши добра работа за тези неща, особено ако ще играеш игри.

• Автор

Значи най-добре си вземи нещо с андроид. Според мен windows phone няма да ти свърши добра работа за тези неща, особено ако ще играеш игри.

.... чудя се между Lumia-ta и ZTE BLADE 3 , блейда ме кефи , но е с едноядрен процесор... Незнам...  На мен ми трябва да разцъквам игрички в даскало :Д ...

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

Ще ти лагват игрите на това ZTE. Не виждам от мтел да предлагат много добри телефони за 300лв с този план.

• Автор

Ще ти лагват игрите на това ZTE. Не виждам от мтел да предлагат много добри телефони за 300лв с този план.

значи ще е Lumia-ta... сигурно... или ще видя или ще мога да отделя средства за ZTE GRAND

И за кое по-точно няма да му свърши работа? Струваш ми се доста предубеден.

Не съм се изразил както трябва, исках да кажа че за игри няма да свърши работа, иначе за другите неща е супер. :)

Ако ще вземаш Нокиа, вземи Лумиа 620, разликата в цената е много малка а предимствата и не са малко!!! ;)

• Автор

Реших да посъбера още малко средства и да взема Alcatel One Touch Idol 6030x

Сега на свободно в мтел върви 470 лв.? Ти за тези пари ще си вземеш много по-хубав и добър телефон ... Успех

Реших да посъбера още малко средства и да взема Alcatel One Touch Idol 6030x

Въпросително е дали е по-добър от Lumia-та... ако ще взимаш Андроид, вземи нещо бързо, за да не ти лаги на куче.

• Автор

Въпросително е дали е по-добър от Lumia-та... ако ще взимаш Андроид, вземи нещо бързо, за да не ти лаги на куче.

какво по-добро - 8 мб камера с светкавица , HD телефон , 4,5 инча , двуядрен... както казах ще се взима с ДОГОВОР , и ще го взема за 400 лв. ,а и ми трябва за развлечение през свободното време в междучасието... за игри си имам мощен компютър... Не ми трябва нещо свръх мощно... както казах съм с Nokia 5230 и който и да взема от тези телефони ще съм се качил от автобус на С-класа ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.