Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за записване на аудио дискове

Featured Replies

Здравейте, търся програма за записване на аудио дискове на DVD. Използвам Burrrner, но тя май е само за CD-та. ОПитах се да запиша на DVD нещо, но ми идава грешка. По възможност да не е Неро, нещо безплатно или с trial. Благодаря ви.

В какъв формат е аудиото, и на какво устройство ще възпроизвеждаш диска?

Човека пита за "Аудио CD"... Какъв ли може да е формата???
  • Автор

Във flac, ape, cue.... Свалил съм съм една компилация, която е от няколко диска, но искам да ги запиша всичките на едно DVD, за да не ги сменям постоянно.

ЕДИТ

Благодаря ви много сега ще ги пробвам

Човека пита за "Аудио CD"... Какъв ли може да е формата???

Оказва се, както виждаш, че не е Audio CD :)

Ако ще се слуша на компютъра, няма проблем да бъдат записани като Data DVD, с някоя от изброените по-горе програми. Но за друго устройство може да се наложи прекодиране.

• Автор

Оказва се, както виждаш, че не е Audio CD :)

Ако ще се слуша на компютъра, няма проблем да бъдат записани като Data DVD, с някоя от изброените по-горе програми. Но за друго устройство може да се наложи прекодиране.

Извинявайте, аз си помислих, че може и така директно да се записват на DVD всичките. Намерих тук една

http://www.musicdvdmaker.com/

само че трябва да конвертирам от ape във wav/wma ли?  Качеството същото ли ще е?

Стефане, отговори ми на въпроса: На какво устройство ще възпроизвеждаш диска?

От това зависи дали трябва да прекодираш.

Както казах, не е проблем музика във FLAC формат да бъде записана на DVD диск, и после да бъде пускана оттам, но на компютър. Същият диск обаче няма да работи на DVD плеър.

В общия случай, ако преработиш музиката в MP3-ки с достатъчно висок битрейт, няма да усетиш сериозна разлика. Много зависи обаче от възпроизвеждащото устройство.

• Автор

Стефане, отговори ми на въпроса: На какво устройство ще възпроизвеждаш диска?

От това зависи дали трябва да прекодираш.

Както казах, не е проблем музика във FLAC формат да бъде записана на DVD диск, и после да бъде пускана оттам, но на компютър. Същият диск обаче няма да работи на DVD плеър.

В общия случай, ако преработиш музиката в MP3-ки с достатъчно висок битрейт, няма да усетиш сериозна разлика. Много зависи обаче от възпроизвеждащото устройство.

На DVD плеър. Аз исках да направя аудио DVD, за да мога да спестя пространство и да не превъртам дисковете сто пъти.

Редактирано от Stefan Troplev (преглед на промените)

На DVD плеър. Аз исках да направя аудио DVD, за да мога да спестя пространство и да не превъртам дисковете сто пъти.

DVD плеърът само чете дискове. За да стане устройство за слушане на музика, към него трябва да добавиш усилвател и озвучителни тела. От които много повече зависи качеството на звука. 

Ако те не са нещо качествено - просто си направи музиката на MP3-ки. Ще спестиш място :) 

Но ако действително имаш качествена аудиосистема, която ти дава добър звук, и искаш да го усещаш - безсмислено е да пестиш място. Цената на един CD носител, на който можеш да събереш един албум, е от порядъка на 0.20 лв., което е нищо. Прекодирай си записите в AudioCD формат, така няма да загубиш нищо, и ги запиши на CD-та.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.