Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рутерът прекъсва сигнала

Featured Replies

Когато Utorrent'а ми е включен на seed и рутера ми прекъсва сигнала за секунда (излиза ми удивителна в жълт триъгълник на връзката) и след като прекъсна връзката и пак се свържа имам пак нет. Това става на различен интервал от време може през 5 минути може и през половин час... но когато не съм пуснал Uttorent'а няма такива засечки.. някой знае ли как се оправя този проблем?

Имах абсолютно същия проблем от доста време, само че аз като теглих ми спираше и интернета на всичкото отгоре и се оправяше само с рестарт на връзката. Пробвай така ако си на Windows 7:

Control Panel > Network and Internet > Network and Sharing Center > Manage wireless networks > Цъкаш на мрежата > Adapter Properties > Configure > Отиваш на таба Power Management > Махаш тикчето на Allow this computer to turn off this device to save power > OK.

Редактирано от sando99 (преглед на промените)

Когато Utorrent'а ми е включен на seed и рутера ми прекъсва сигнала за секунда (излиза ми удивителна в жълт триъгълник на връзката) и след като прекъсна връзката и пак се свържа имам пак нет. Това става на различен интервал от време може през 5 минути може и през половин час... но когато не съм пуснал Uttorent'а няма такива засечки.. някой знае ли как се оправя този проблем?

Коя ОС? Какъв рутер? Кой е доставчика?

В торент клиента ограничете максималната скорост за теглене и сваляне, докато спре да забива. До колко - за конкретния случай се експериментира.

В торент клиента ограничете максималната скорост за теглене и сваляне, докато спре да забива. До колко - за конкретния случай се експериментира.

Същото явление се наблюдава и когато конекциите са в повече.

Utorrent -> Preferences -> Bandwith -> Number of Connections

• Автор

Имах абсолютно същия проблем от доста време, само че аз като теглих ми спираше и интернета на всичкото отгоре и се оправяше само с рестарт на връзката. Пробвай така ако си на Windows 7:

Control Panel > Network and Internet > Network and Sharing Center > Manage wireless networks > Цъкаш на мрежата > Adapter Properties > Configure > Отиваш на таба Power Management > Махаш тикчето на Allow this computer to turn off this device to save power > OK.

Configure бутона не ми е достъпен (имам предвид не мога да щракам на него)

Коя ОС? Какъв рутер? Кой е доставчика?

Windows 7 (64), TP-LINK - TL-WR740N, Blizoo

явно опцията ми не работи или не знам как да си го обясня но му задавам 300 kb/s то си сиидва с колкото си иска 

Същото явление се наблюдава и когато конекциите са в повече.

Utorrent -> Preferences -> Bandwith -> Number of Connections

Няма ефект 

• Автор

Не знам.. нямам втори :)

Обаче проблемът се появява само когато сеедвам  :(

Не знам.. нямам втори :)

Обаче проблемът се появява само когато сеедвам  :(

Тогава както каза колегата по-горе решението е да намалиш скоростта.

При мен се появяваше и без да минавам през рутер....И след няколко поздрави на роднините на доставчика по телефона, вече не се появява ;)

• Автор

На друг оператор е същото.. някакви идеи дали е от някоя настройка?

На друг оператор е същото.. някакви идеи дали е от някоя настройка?

Аз се чудя да не е станало нещо с драйвър/програмата. След преинсталиране на uTorrent-a пак ли е така?

• Автор

Аз се чудя да не е станало нещо с драйвър/програмата. След преинсталиране на uTorrent-a пак ли е така?

дори след преинсталиране на windows'а е пак така  :(

пробвах с други торент клиенти - сиидва, сиидва и някъде до половин час нета спича и на всички закачени на рутера иконите им стават така post-83097-0-63209000-1375122534_thumb.j

и за да тръгне нета пак, на всеки лаптоп индивидуално трябва да си натиснеш "прекъсни връзката" и след това "свържи"  :black eye: 

Намали броя на сийдваните торенти и сподели резултат - тоест, не всичко изтеглено да се сийдва...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.