Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте вчера си преинсталирах компютъра (понеже неможеше да стартира и automatic repair не помагаше ) и се появи този проблм http://prikachi.com/images.php?images/148/6400148t.jpg каквоото и да се опитвам да инсталирам се появяват грешки .Ако някой може да ми помогле ще съм му много благодарен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте вчера си преинсталирах компютъра (понеже неможеше да стартира и automatic repair не помагаше ) и се появи този проблм http://prikachi.com/images.php?images/148/6400148t.jpg каквоото и да се опитвам да инсталирам се появяват грешки .Ако някой може да ми помогле ще съм му много благодарен.

Пробвай по следният начин:

Във старт менюто влез във всички програми и след това във принадлежности.

Намери командният прозорец.Стартирай го като Администратор.

Постави следните команди, като след всяка натискаш Enter.

 

msiexec /unregister

 

msiexec /regserver

Пробвай да инсталираш програмата.

Ако отново има проблем, отново същата процедура, но този път командите са:

 

sfc /purgecache

 

sfc /scannow

След последната команда изчакай да свърши сканирането, и пробвай отново.

Командите можеш да ги копираш и поставяш.

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А сигурен ли си, че Windows е читав и е инсталиран правилно?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай по следният начин:

Във старт менюто влез във всички програми и след това във принадлежности.

Намери командният прозорец.Стартирай го като Администратор.

Постави следните команди, като след всяка натискаш Enter.

 

Пробвай да инсталираш програмата.

Ако отново има проблем, отново същата процедура, но този път командите са:

След последната команда изчакай да свърши сканирането, и пробвай отново.

Командите можеш да ги копираш и поставяш.

Не става ,направих го 2 пъти 2-рия път реснах зающото исписа че промените ще се приложат след следващия рестарт ,но сега ми дава и друга грешка.the fail name,directory name or volume label syntax is incorect тези програми съм ги инсталирвал преди ,дори ги имам в компютъра ,но сега не иска да ми пусне инсталациите... 

А сигурен ли си, че Windows е читав и е инсталиран правилно?

Разбира се ,преинсталирвал съм си лаптопа хиляди пъти със всички windows-и + 2 версий на windows 8 никога не съм имал проблеми....дори на компютъра си бях инсталирал 8 но не ми хареса и се върнах на 7 .Затова сега си нямам идея как са се появили тези проблеми... Edit:windowsa e читав ,защото съм карал с него 2 месеца (тоест сега съм сложил същия...)

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Снимай я тази нова грешка.

Нещо подобно ли е? Има ли някакви цифри?

http://thenubbyadmin.com/2011/01/03/solving-the-issue-the-filename-directory-name-or-volume-label-syntax-is-incorrect-0x8007007b/


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Снимай я тази нова грешка.

Нещо подобно ли е? Има ли някакви цифри?

http://thenubbyadmin.com/2011/01/03/solving-the-issue-the-filename-directory-name-or-volume-label-syntax-is-incorrect-0x8007007b/

http://prikachi.com/images.php?images/106/6401106T.png << това е грешката Благодаря ви че се опитахте да ми помогнете ,но открих от какво са грешките... понеже папките съм ги написал на Български а компютъра ми е на ENG .... Като ги преименувах на ENG всичко си е както трябва ,засега . За всеки случай ще изтегля някоя програмка за проба и ще ви уведомя :) Edit: Да,това е била причината  . :)

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Пламен Р
      При всяка игра fps ми е 60 стабилни!!!а не са конкретни за играта и с мойта конфигурация!!!при всяка игра е така!!! искам да си ги променя да не са стабилни!!!
    • от Maria Green
      Здравейте, празнуващи и почиващи, и работещи, и разбиращи!
       
      Трябва ли да направя нещо особено във връзка с прикачения файл? Съществува ли проблем, анализирайки данните? 
       
      Странното е, че не разбирам нищо от снимката, а това ми се изписва щом включа лаптопа. 
       
      Ще се зарадвам на подробен съпорт.
       
       

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.