Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

celestia

Казус Наемодател - Наемател

Препоръчан отговор


Здравейте, Имам следния казус с моя Наемодател на търговски обект, имаме договр с него за 4 години, с възможност за прекратяване чрез два месеца предизвестие, но също така има и клауза според която, всички допълнителни споразумения сключени между нас, става неизменна част от договора, съответно аз му направих завление към него за прекратяване по взаймно съгласие с едномесечно предизвестие, като съответно той се съгласи и подписа въпросното заявление, а сега ми твърди, ми аз не го бях чел.... искам да попитам, правото ли съм си, да не заплащам наем за следващия месец, при положение, че съм му дал заявление за взаймно съгласие и това, че не го е прочел и го е подписал, не мисля, че е мой проблем, поправете ме ако греша? Поздрави, Радослав Радев

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да го е чел. Вече има подпис от негова страна.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Естествено , че ще се дърпа, нали иска да вземе парите за още един месец.

Според мен се прави, че не го е прочел за да вземе нарочно още пари.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.