Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси относно рам памет(Geil/Corsair)

Featured Replies

Здравейте, днес поръчах компютър и рамта която бях избрал се оказа неналична(CORSAIR 2X8GB Vengeance DDR3 1600MHz, CMZ16GX3M2A1600C10) затова реших да се обърна към вас за мнение, дали да си взема Geil със същите параметри и каква точно(Dragon/Evo Veloce/Evo Leggera) или да взема с 50 лв по-скъпата 2133 херцова на corsair, или пък си струва да чакам да доставят от тази ? Благодаря предварително! Поздрави!

Е... Егати и въпроса... Кажи какви са другите компоненти, кажи за какво ще се ползва компютъра. И след като кажеш и какъв е остатъчният бюджет "само за RAM-та", то тогава може да помислим... Поздрави и лека вече!

Здравейте, днес поръчах компютър и рамта която бях избрал се оказа неналична(CORSAIR 2X8GB Vengeance DDR3 1600MHz, CMZ16GX3M2A1600C10) затова реших да се обърна към вас за мнение, дали да си взема Geil със същите параметри и каква точно(Dragon/Evo Veloce/Evo Leggera) или да взема с 50 лв по-скъпата 2133 херцова на corsair, или пък си струва да чакам да доставят от тази ? Благодаря предварително! Поздрави!

По-рано с теб днес мисля говорехме за охладител, та гледай за нископрофилна рам!

П.П. Междудругото не виждам смисъл от 16GB освен ако не работиш с програми за 3D! Препоръчвам ти тази, няма да сбъркаш:

CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.35V 

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор

Е... Егати и въпроса... Кажи какви са другите компоненти, кажи за какво ще се ползва компютъра. И след като кажеш и какъв е остатъчният бюджет "само за RAM-та", то тогава може да помислим... Поздрави и лека вече!

:D Извинявайте съвсем забравих да вмъкна компютъра :О (http://nikem-bg.net/cart/1000586p1r49339p1r49046p1r1004443p1r45247p1r49281p1r49151p1r49055p1r1003407p1r%20%3C%3C%3C%3C%3C%3C%20KONFIGURACIAp0r46459p1rf.html ) Само охладителя за процесора ще е друг а горница на тея пари които се получават там най много 50-60 лв може.

По-рано с теб днес мисля говорехме за охладител, та гледай за нископрофилна рам!

П.П. Междудругото не виждам смисъл от 16GB освен ако не работиш с програми за 3D! Препоръчвам ти тази, няма да сбъркаш:

CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.35V

Мерси! :)

Редактирано от ToonStar (преглед на промените)

Мисля, че повече от 1600MHz няма нужда. Някой от компонентите ми се виждат завишени с по 100лв. Щом сте преценили така явно има причина. Не съм следял темата за конфигурацията. Като видя 2500 за компютър и пропускам. Ако може след като го купиш да кажеш отзивите си за кутията на FD която си избрал, защото мисля да си купувам същата. Много съм изчел за нея но все пак едно допълнително мнение не е излишно.

Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (по 2 в комплект) XMP   На страхотна цена и безплатна доставка!

Само отзивите от магазина да бяха ОК... Ама наречете ме и "динозавър", ама чух толкова лоши мнения за този магазин, че се отказах от дори безобидният си абонамент към тях...

Само отзивите от магазина да бяха ОК... Ама наречете ме и "динозавър", ама чух толкова лоши мнения за този магазин, че се отказах от дори безобидният си абонамент към тях...

И аз четох доста лоши неща но бих рискувал за една рам от 75лв. Виж, ако беше монитора който си взех в emag беше 70лв по евтин като броя и безплатната доставка но предпочетох да го купя от друг online магазин. Видях колегата и другаде да я предлага от това което са написали разбирам, че става въпросс за 2x8Gb за 75лв. ? П.П. За първи път виждам да пише пожизнена гаранция. Вярно, че е синоним на доживотна но никога не съм виждал да употребяват тази дума.

И аз четох доста лоши неща но бих рискувал за една рам от 75лв. Виж, ако беше монитора който си взех в emag беше 70лв по евтин като броя и безплатната доставка но предпочетох да го купя от друг online магазин. Видях колегата и другаде да я предлага от това което са написали разбирам, че става въпросс за 2x8Gb за 75лв. ? П.П. За първи път виждам да пише пожизнена гаранция. Вярно, че е синоним на доживотна но никога не съм виждал да употребяват тази дума.

2 плочки по 4ГБ е тази рам!

И аз имам малко резерви към магазина , решил съм ако купувам от там ,стоките да не бъдат много скъпи!

За рамта мисля ,че си заслужава ,понеже аналогични модели от друг онлайн магазин с доставката излизат почети на двойна цена!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.