Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Garmin nuvi 1340 карти за SLO, HRV, SRB и BG

Featured Replies

Здравейте момчета :)

Първоначално се извинявам ако поствам и проблема ми вече е бил решен някаде другаде из форума ама не можах да намеря нищо.

Преди няколко дни се сдобих с нов Garmin nuvi 1340 в който има само карта на Италия (живея в чужбина) и поради факта че утре сутринта трябва да пътувам към Българска територия бих желал да си сложа вътре Словенска, Хърватска, Сръбска и Бългърска карта.

Въпросът ми е: препоръчвате ми да си оставя навигационната система дето си е на default вътре или примерно да му сложа един iGo? Ако трябва да слагам АйГо можете ли да ме опътите към процедурата за сменяне на навигационната система? Или ако трябва само да си сложа картите вътре без никакви промени на системата можете ли да ми кажете от каде да ги сваля? И как точно да ги сложа? :) извинявам се ама с тези неща съм малко като индянец пред пишеща машина. :D

Благодаря ви предварително !

Виж колко информация излиза като потърсиш, предполагам все нещо ще ти свърши работа.

...Преди няколко дни се сдобих с нов Garmin nuvi 1340 в който има само карта на Италия...

Картите на навигаторите са платени.Ако си го купил от магазин,отиваш там,доплащаш....сменяват ти картата,с такава за Европа.

• Автор

Картите на навигаторите са платени.Ако си го купил от магазин,отиваш там,доплащаш....сменяват ти картата,с такава за Европа.

Не е купен от магазин, има ли начин да се сложат без плашатане? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.