Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гората на безчестието

Featured Replies

Здравейте! Интересно ми е какво мислите за моята идея за фентъзи роман. Ще ви пусна резюмето й:

Гората на безчестието
По времето, когато хората в двайсетте земи пируват, радват се и се смеят, сестрата на първият рицар, Дрейк, е убита от незнаен звяр. Всички хора са наплашени до смърт от убийствата последвали първото. 
Дали Дрейк ще успее да разкрие мистерията за звяра или той ще продължи да причинява смъртта на жителите?
Това може да откриете в тази книга.

Вече съм го започнал и просто ми е интересно какво мислите за идеята. Публикувано изображение

Редактирано от Тор (преглед на промените)

На мен ми се струва интересно като идея въпреки, че не чета книги, но е чудесна идея за филм от друга гледна точка.

• Автор

Дааа не е зле, но тъй като нямам милиони долари или в нашият случай левове няма как да създам филм. На мен просто ми трябват мнения. Пък и аз не пиша за пари. Това е доста трудно в България. Пиша си за удоволствие. :)

Дааа не е зле, но тъй като нямам милиони долари или в нашият случай левове няма как да създам филм. На мен просто ми трябват мнения. Пък и аз не пиша за пари. Това е доста трудно в България. Пиша си за удоволствие. :)

Похвално е, че имаш интерес и винаги има смисъл от подобни занимания, ако не комерсиален то поне си движиш сивото вещество с нещо полезно, вместо да киснеш във фейсбук и да споделяш недоклатени картинки... Така, че пиши, а ако си достатъчно добър и имаш талант то пари за комерсиализирането на продукцията ти не са нужни, просто са нужни малко връзки. Парите необхдими нещо твое да види "бял свят", могат да дойдат от издатели или продуценти, което е напълно достатъчно за теб :)

• Автор

Може да се каже. Темата я имам, но трябва да премисля сюжета, защото накрая има вероятност като стигна до страница 10 всичко да остане прецакано. Повярвайте имал съм много такива случаи.  След около седмица- две би трябвало да съм завършил планирането и да съм се прехвърлил на писането. ;)

ПП: Тъй като аз не пиша за пари мисля да публикувам книгата на глави в ето този сайт >>> http://www.citadelata.com/forum/.

Редактирано от epicwolfdeath (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.