Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на аудиотехника за стаята ми .

Featured Replies

Здравейте !!! Не съм навътре с аудиотехниката затова и създавам тази тема . От доста време съм с колони -  Radiotehnika S30B , и усилвател - ВЕГА 10У 120С . Въпреки че съм доволен от тях (с малки изключения от усилвателя ), мисля че е време да си взема нещо по- хубаво .

Да си дойда и на въпроса : Предложете ми нещо добро да парите си . Бюджета ми е около 400 лв. Аудиотехниката ще се използва предимно за слушане на музика (dubstep, trap, bass test и почти всякаква музика ). Стаята е сравнително малка 11-12 кв.м..

Музиката ще я слушам от компютър, ако изобщо това има някакво значение. Очаквам предложенията ви и предварително благодаря !!!  

400лв, не са малко,при положение че се избере нещо втора употреба.Има и колонки и у силватели.Обаче

би било добре да си изясните концепцията още малко.

За тез пари бих избрал двулентов вариант с 8 или 10" мидбас, от квалитетна немска фирма и усилвател

да речем 2Х75ват върху 4ohm, доволно за малката кубатура на стаята.

• Автор

Мерси за мненията , но все пак искам още някое ... защото до някъде тези не ме устройват . Та за дори и да не е най - доброто  предполагам пак ще задоволи исканията ми .

Не знам защо си мислиш че преложеното от теб педя говорителче с 20W реални е с нещо по-добро от съществуващото в момента.За толкова пари можеш да си вземеш единствено напудрено китайско говно (ако търсиш ново). Или нещо малко по-добре втора употреба. Наличното досега ти е предостатъчно и не те съветвам да си пилееш парите за глупости. Вложи гои в нещо по-смислено.

Radiotehnika S30B не са лоши колони. Усилвателя не е кой знае какво.

125в са добри колко им искаш аз съм имал и 20в доста лупаха :Д сега съм с 20в усилвател ус221 + колонки за компютър 128 в с колонки 400в на 5" говорители 8 ома доста сам доволен.  Изплозвам ги за нормално усилване не за надуване. И ако искаш добро охлаждане на транзисторите сложи на радиаторите вентираторчета 40мм :Д

125в са добри колко им искаш аз съм имал и 20в доста лупаха :Д сега съм с 20в усилвател ус221 + колонки за компютър 128 в с колонки 400в на 5" говорители 8 ома доста сам доволен.  Изплозвам ги за нормално усилване не за надуване. И ако искаш добро охлаждане на транзисторите сложи на радиаторите вентираторчета 40мм :Д

Погледна ли размера на радиаторите? За какво са му 40 мм вентилатори? За да гонят мухите?Това, което е охлаждаща повърхност за крайните транзистори е напълно достатъчно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.