Премини към съдържанието
ivaylo71

Субтитри при безжично споделяне на видео

Препоръчан отговор


Имам телевизор Samsung UE40ES6100, който съм го свързал в домашна мрежа с настолния компютър и лаптопа. Когато пусна видео единствения плеър който тръгва по подразбиране е вградения в Уиндоуса WMP. Картината е перфектна но не тръгват субтитри. Някой може ли да ми помогне как да ги пусна. Видеото и субтитрите са в една папка с еднакви имена и пак не става. Преименувам ги на str, sub- все тая.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Поясни как си свързал всичкото тва. Щото при безжично свързване ти е необходим DLNA сървър (може и медиа плеъра), но на самия медиа плеър не те интересува субтитри дали показва. Та, дай малко повече инфо.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Просто ползвам рутер и телевизора и лаптопа са свързани чрез него. Лаптопа намира телевизора и мога да пусна видео от менюто: с десен бутон кликвам на филма и чрез: play to го пускам на телевизора.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.