Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Е от заглавието се разбира какво търся.Получих бан от вбокс7 и сега не мога да влезна във сайта.Пробвах от различни прокси сайтове,но липсва жава скрипт.Ще съм много благодарен,ако ми помогнете!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е от заглавието се разбира какво търся.Получих бан от вбокс7 и сега не мога да влезна във сайта.Пробвах от различни прокси сайтове,но липсва жава скрипт.Ще съм много благодарен,ако ми помогнете!

Ами да не бяхте получавали БАН! Не знаем защо и как, но и няма как да ни "доложите" добрите си намерения....... Камо ли, че е точно заради "Бокс"-а, а не за нещо друго, незаконно... Или с по-тежки последствия. Подобна тема е по тънките правила на форума, който забранява незаконни действия. Аз лично, въпреки, че знам начини, не бих ги споделил, спазвайки добрите нрави на форума, но и нямам основание да затворя темата. Оставям следващите отговори по усмотрението на техните автори, като и те ще носят отговорност по правилата на форума, ако евентуално ги прекрачят :) И все пак съвет от мен, има не 1 или 2 проксита, има и програми за това, Google неможе ли да ползвате? До сега не съм успял да НЕ намеря отговор, посредством Google...
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

:D и аз съм с БАН от там (не ми е за 1-ви или 2-ри път и съм свикнал) добавени са всички публлични листи с публични проксита не се мъчи с тях.рег страницата не е минават засега действа Tor :D - много обичам да се зачждам с модката там :D

обаче първо си изчести кеша на браузера

Редактирано от dodo00 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

:D и аз съм с БАН от там (не ми е за 1-ви или 2-ри път и съм свикнал) добавени са всички публлични листи с публични проксита не се мъчи с тях.рег страницата не е минават засега действа Tor :D - много обичам да се зачждам с модката там :D

обаче първо си изчести кеша на браузера

Гергано, прокситата са добавени заради теб в бокса.

Е от заглавието се разбира какво търся.Получих бан от вбокс7 и сега не мога да влезна във сайта.Пробвах от различни прокси сайтове,но липсва жава скрипт.Ще съм много благодарен,ако ми помогнете!

Без java и във вибокс не можеш да влезеш дори да нямаш бан.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гергано, прокситата са добавени заради теб в бокса.

Без java и във вибокс не можеш да влезеш дори да нямаш бан.

знах че ще пишеш тук, и ти си с тор нали :D

а и ти ги ползваше с мен / има и прокри скенери / откритите така не са добавени , няма ги в нито една листа ;)

Редактирано от dodo00 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Tor почнаха всякви неуки индивиди да го ползват, дори за флаш игри, намерил съм друг също толкова сигурен начин, който не смятам да споделям.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ако се намери прокси с прокси скенер и го знаеш само ти, и плеара ще върви без проблем все едно си без прокси

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Pepi Litkov
      Здравейте колеги ! Спешно ми трябва една задача написана на C++ за понеделник . Много ми е труден този език и не мога да измисля никакъв код ..Ако е възможно погледнете условието : Да се напише програма,която за дадено естествено число N да намира такава тройка числа a,b,c (естествени и c<N), за която a2+b2=c2 (двойките са степен).. Благодаря ви много предварително ! 
    • от HRONICK991
      Да се състави програма на Java за 5 делегати на националната конференция с данни:
      - име
      - ЕГН
      - дни за нощувка
      - име на хотела
      - цена на нощувката 
      И изпълнява от меню следните операции:
      • извежда всички въведени данни:
      • зарежда нов масив с данните на делегатите, които са заплатили суми по големи от 100 лв. и са от зададено населено място;
      • зарежда текстови файл с данни на делегатите мъже от дадено населено място.
    • от Магдаленаг
      Здравейте!
      Please accept the challenge
      Зададена ми е следната задача:
      Дадени са две големи цели числа N1 и N2(до 100 цифри). Да се напишат програмни фрагменти за:
      а) представяне на числата чрез списъци;
      б) сравнение на двете числа и отпечатване на резултата - N1>N2 или N1<N2.
      Упътване: Големи числа се наричат цели положителни числа с К цифри, където К>255. Големите цели числа могат да се представят с помощта на линеен едносвързан списък, всеки елемент на който съдържа точно една цифра от числото.
      Език: С++
      Компилатор: Windows Visual Studio C++
      Благодаря предварително!
    • от валя маркова
      моля някой да помогне  има ли програма която да забрани достъпа до порно сайтове и порно снимки или поне като се търси нещо подобно да угаси компа  или пък при търсене на подобни да ми излиза на телефона за да разбера нещо такова ми трябва  .Пробвах с наоми обаче е супер дразнеща никъде не кликаш и излизат досадни страници да затвориш програмата а няма нищо отворено  Ще ви бъда много благодарна за съдействието .
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.