Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Wi FI Android

Featured Replies

Добър вечер имам един проблем с телефон самсунг галакси с андроид проблема е че съм вързан с моята мрежа но не мога да влизам в сайтове когато изключа и пак включа уифито от телефона се оправя но за кратко и после пак пада имам и друг подобен телефон но на него и на лаптопа нямам такива проблеми от какво може да е в чудо се видях  и вече идеите ми се изчерпиха да не би вече да е време да се ъпдеит софтуера на тела

Добър вечер имам един проблем с телефон самсунг галакси с андроид проблема е че съм вързан с моята мрежа но не мога да влизам в сайтове когато изключа и пак включа уифито от телефона се оправя но за кратко и после пак пада имам и друг подобен телефон но на него и на лаптопа нямам такива проблеми от какво може да е в чудо се видях  и вече идеите ми се изчерпиха да не би вече да е време да се ъпдеит софтуера на тела

Съжалявам, ама нищо не разбрах.............................. В българският език има точки, запетаи. Главни букви също се намират. Тотално ми се губи връзката на мисълта и няма как да помогна, предполагам и колегите се чувстват също така сконфузени... Поздрави!

1. Кажи точния модел галакси.? Има доста модели, не можем да гадаем. 2. Правил ли си нещо по телефона,да си инсталирвал някакви приложения.? 3. Ако имаш, гаранция право в сервиза.!!! 4. Върни фабричните настройки, и виж дали пак ще имаш проблем.!??

1. Кажи точния модел галакси.? Има доста модели, не можем да гадаем. 2. Правил ли си нещо по телефона,да си инсталирвал някакви приложения.? 3. Ако имаш, гаранция право в сервиза.!!! 4. Върни фабричните настройки, и виж дали пак ще имаш проблем.!??

Според мен, не е хардуерен проблема.

Настроил ли си уай-фай мрежата като дефоултска ? Ако не си, направи го като дефоултска точка за достъп и после не би трябвало да мръдне.

Първо, за този проблем не ни трябва да знаем какъв му е модела, максимум версията на андроида ако ни каже ще ни е предостатъчно.

Второ, кво общо имат приложенията ? Ако е инсталирал някакви приложения, то гугъл плей стора ще иска когато премине на уай-фай да си прави ъпдейти на приложенията, ако има. Това го кара да си стои на уай-фай мрежата, не да излиза.

Трето, бе къв сервиз, ти нормален ли си ? Да разкарва и занимава хората със подобен елементарен проблем. Пак казвам - Проблема не е в wi-fi чипа на телефона. Просто нещо не прави както трябва, най-много нещо да се омазало в андроида.

Четвърто, нека да дава factory reset в най-краен случей. Имай впредвид, че този ресет ти убива всичко - всякакви типове информация на телефона, настройките на интерфейс, уиджети, home screens, включително ти изтрива софтуера на мобилният оператор, ако телефонът е взет от някой от трите оператора, не е задължително да е кодиран за да го има.

• Автор

Мисля да го занеса в сервиз  още има гаранция тела няма и година вчера правих и хард ресет на рутера и пак същата работа явно нещо е от самия андроид

До модератора - кратко и ясно съм обяснил повредата ако не разбираш поне не спами и сега пак се повтарям - като изключа и включа уифито от ТЕЛА се оправя за 5 мин после пак пада на другия телефон и на лаптопа няма такъв проблем дефакто проблема не е в рутера а в софтуера на телефона рутера е TP LINK WR740N и той е нов скоро купен телефона е Samsung galaxy young

Мисля да го занеса в сервиз  още има гаранция тела няма и година вчера правих и хард ресет на рутера и пак същата работа явно нещо е от самия андроид

До модератора - кратко и ясно съм обяснил повредата ако не разбираш поне не спами и сега пак се повтарям - като изключа и включа уифито от ТЕЛА се оправя за 5 мин после пак пада на другия телефон и на лаптопа няма такъв проблем дефакто проблема не е в рутера а в софтуера на телефона рутера е TP LINK WR740N и той е нов скоро купен телефона е Samsung galaxy young

Преди да го дадеш, опитай от телефона да настроиш уай-фай мрежата по default, щото като ти е вкючен wi-fi и си свързан към някоя мрежа и вече 5 минути не го ползваш, то си излиза от мрежата, защо да му хаби ток напразно. Ако я зададеш на default няма да мръдне и ще си стои на мрежата. А пък те модараторите са си такива - само спамят и дават забележки, не може да ти отговори на питането, щото си пропуснала 1 запетайка. Засега пробвай да го зададеш на default и после ще видим, ако не се получи.

• Автор

Преди да го дадеш, опитай от телефона да настроиш уай-фай мрежата по default, щото като ти е вкючен wi-fi и си свързан към някоя мрежа и вече 5 минути не го ползваш, то си излиза от мрежата, защо да му хаби ток напразно. Ако я зададеш на default няма да мръдне и ще си стои на мрежата. А пък те модараторите са си такива - само спамят и дават забележки, не може да ти отговори на питането, щото си пропуснала 1 запетайка. Засега пробвай да го зададеш на default и после ще видим, ако не се получи.

Как да го задам  на default

Ами няма какво да се сърдиш, защото освен че си писл неграмотно, но и почти никаква информация не си дал... И то съществена. Не мисля, че сервиз е вариант, нито фабричните настройки... Пиша от телефона и е малко неудобно. Смени канала на рутера, кодировка и т.н. За сега, толкова.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.