Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Paypal доставка

Featured Replies

Така изкарах си аз картите оправих се за сега, днес ми я дадоха, но имам 1 въпрос.

Поръчвам най-често продукти с Free доставка. Какво представлява тази Free доставка. Доставката до България е безплатна и аз трябва да платя до пощата до моя град, или въобще нищо не плащам. Отивам вземам си я и си тръгвам?

Така изкарах си аз картите оправих се за сега, днес ми я дадоха, но имам 1 въпрос.

Поръчвам най-често продукти с Free доставка. Какво представлява тази Free доставка. Доставката до България е безплатна и аз трябва да платя до пощата до моя град, или въобще нищо не плащам. Отивам вземам си я и си тръгвам?

1. Пейпал не доставя нищо, те осигуряват плащането

2. Зависи от сайта, но ако е от китайските то поръчката ви пристига в пощата на адреса и вие си я взимате от там (ако е малка пощаджията ви я носи у вас)

• Автор

Значи пропуснах да кажа, че поръчвам от ebay, от различни търговци :) ако ще идват вкъщи получавам ли някакво известие по някакъв начин кога как и т.н.?

Значи пропуснах да кажа, че поръчвам от ebay, от различни търговци :) ако ще идват вкъщи получавам ли някакво известие по някакъв начин кога как и т.н.?

Вие никога ли не сте получавал колетна пратка?

А ако обема е по-голям или в манифеста е обявена стойност над определена сума (не си спомням колко) или товара се стори "особен" на митничарите може да се наложи да се разходите до районната митница

• Автор

Не на 16 съм :) Позлвам само е-конт. Нито ще е с голям обем нито висока стойност :) максимум 20-30$ калъфи за телефони и други аксесоари за телефони и таблети :)

Когато пристигнат в пощата, ще ти изпратят една хартишка, че имаш пратка и да отидеш да си я вземеш. Разхождаш се до пощата и си готов. Това е!

Ще получиш известие, от пощаджията в пощенската Ви, кутия или ще дойде до вратата на вашия дом.

Значи поръчваш от китайски търговци според мен.... не съм виждал други да предлагат безплатна доставка за други страни, еле за България ...

Вие никога ли не сте получавал колетна пратка?

А ако обема е по-голям или в манифеста е обявена стойност над определена сума (не си спомням колко) или товара се стори "особен" на митничарите може да се наложи да се разходите до районната митница

Китайските търговци правят шашми, декларират че това са подаръци или нещо подобно, и така отпада митническото облагане.... не съм напълно сигурен, но поне във фирмата това минава понякога , а в други случаи се плаща митото...

Значи поръчваш от китайски търговци според мен.... не съм виждал други да предлагат безплатна доставка за други страни, еле за България ...   Китайските търговци правят шашми, декларират че това са подаръци или нещо подобно, и така отпада митническото облагане.... не съм напълно сигурен, но поне във фирмата това минава понякога , а в други случаи се плаща митото...

И да и не... Аз ползвам co.uk сайта. Повечето оферти са с безплатна доставка. НО забележка! Ползваме фирма в UK, където първо отиват нещата, а от там ги пращат безплатно за България. Не знам каква им е далаверата, ама... Абе то "Аз" не е правилно, защото просто в компанията, където работя, имаме двама, които се занимават с това. Казваш им какво искаш и те поръчват. Но и двамата ползват тази компания, която е свободна за всички, регистрираш и готово. Поръчката я правиш на техният адрес и тя се доставя до тях в Англия и те ти я препращат към България или която и точка да си решиш. Всичко е тотално безплатно. Колкото и да е странно, а никога не е имало проблеми до сега, а към 100-тина човека от компанията ги ползваме непрекъснато. Нали е безплатно, та няма групови поръчки, кой когато му скимне... И двете душици само ни гледат на криво (angel) правят заявки едва ли не постоянно... Хей, ама е безплатно, не ме интересува как и защо печелят :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.