Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Драивари за лаптоп

xtasy

Препоръчан отговор

Инсталирай си тези :

Публикувано изображение

Започваш 1-во от чипсета и т.н.За видеото  имаш 2 драйвера ,за външната(nvidia) видео карта и вградената(intel).

След това качи една снимка от Device Manager за да се види дали всичко е Ок....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

от Utilities този драйвар  Power4Gear Hybrid Utility  е за батерията нещо като инкономичен режим,  ами ASUS Virtual Camera Utility не е ли за камерата ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

инсталирай тези ,които съм ти заградил,другите ги остави.Виж тука в Others имаш още 2 за инсталиране :

Публикувано изображение

Като ги инсталираш ,качи снимка от   Device Manager

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За Bluetooth за какво са три, достатъчен е само един. Аз така имах избор между 3 драйвера за тъчпада на различни производители.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

инсталирай тези ,които съм ти заградил,другите ги остави.Виж тука в Others имаш още 2 за инсталиране :

Публикувано изображение

Като ги инсталираш ,качи снимка от   Device Manager

при Others има 3 драйвара а на снимката 2 виждам 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Еми тва значи ,че си на Windows 7 64 bit(така и не си написал с какъв си ) ,а снимката е от windows 8 64 bit.Както и да е драйверите пак са 2-ва ,ако се загледаш ще видиш това,че единия е най-новия(дата и версия)

Intel Rapid Storage Technology driver  Version V12.8.0.1016  2013.08.23 update

Intel Rapid Storage Technology driver  Version V11.6.0.1030   2013.07.12 update

А това ти е другия драйвер : Intel Management Engine Interface

Относно това с BlueTooth-a се вижда производителя дали е Qualcomm Atheros BlueTooth или Ralink BlueTooth с програми като AIDA64 или Speccy 

Същото правиш и с Wireless-a гледаш с програмата (която си избереш) дали е  Qualcomm Atheros Wireless или Ralink Wireless.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

гледам в деспечер на устройства -> други устройства -> пред  pci simple communications controller има жълт удивителен знак п.п не бях инсталирал двата драйвара от Others 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Качи една снимка от тук : 

Даваш десен бутон на устройството с жълтия удивителен знак и следваш тези стъпки :

Публикувано изображение

Снимаш и качваш.

П.П сега има ли удивителни ? Камерата работи ли ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

аз го оправих остана само за блутото но нещо немога да намеря модела дали е Atheros или Ralink ще потърся пак да видя дали няма да го намеря

п.п намерих го и го инсталирах  :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...