Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте случи се следното както си слушах музика от winamp без да съм пуснал други програми или прочие лаптопа заби .. аз го изключих изчаках малко и го пуснах но без резултат ... вентилаторът си тръгва индикаторите си работят дори и USB-тата, но никаква картина изчаках за да чуя музичката при включването на windowsa но и това не чух ... мисля си че RAM плочката е изгоряла но не съм сигурен зареди това пиша да дадете мнение .. Лаптопа е Advent 7211 Ram ddr2 1gb sodimm ps2-5300 637mhz HDD 80gb CPU 2.0ghz Pentium Celeron ... искам да чуя малко мнения и ако не мога го оправя в краен случай на сервиз... благодаря ви предварително :) 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте случи се следното както си слушах музика от winamp без да съм пуснал други програми или прочие лаптопа заби .. аз го изключих изчаках малко и го пуснах но без резултат ... вентилаторът си тръгва индикаторите си работят дори и USB-тата, но никаква картина изчаках за да чуя музичката при включването на windowsa но и това не чух ... мисля си че RAM плочката е изгоряла но не съм сигурен зареди това пиша да дадете мнение .. Лаптопа е Advent 7211 Ram ddr2 1gb sodimm ps2-5300 637mhz HDD 80gb CPU 2.0ghz Pentium Celeron ... искам да чуя малко мнения и ако не мога го оправя в краен случай на сервиз... благодаря ви предварително :)

Вероятно проблема е във видеокартата, но така само може да се гадае.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако не излиза нищо на монитора, проблема не е в РАМ паметта. Виждам че модела има VGA порт. Може ли да закачиш външен монитор, за да се види дали ще има картина на него. Ако резултата е нулев, значи проблем с видеокарта.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако проблема е в видео картата предполагам че лаптопа щеше да процедира по същия начин смисъл да си зарежда уиндоуса нормално ... а това не се случва .. .индикаторът за процесора просто не спира ... а когато уиндоуса започне да зарежда перката се укротява ...  аз се съмнявам за рам защото имах подобен проблем със настолен комп .. както си работеше заби по същия начин и после не искаше да се включи след като смених рампта се оправи и поради това се съмнявам че проблема е в рампта 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А не се ли замисли, че проблема може да е хардуерен и копчето да се е повредило. Занеси лаптопа на сервиз, за да го сменят с ново и да си решиш проблема


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

А не се ли замисли, че проблема може да е хардуерен и копчето да се е повредило. Занеси лаптопа на сервиз, за да го сменят с ново и да си решиш проблема

 

Той че е хардуерен .. такъв си е но не е от бутона а от процесора излезе ... сега не мога да намеря какви процесори подържа дъното INTEL MOTHERBOARD 31PL5MB0050 иска ми се да сложа по - мощен, а гледам че сокета подържа и двуядрени но не знам дали дъното какви поддържа .. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Подобни теми

    • от Бънди
      Здравейте сдобих се с Lenovo T440 ,батериите държат яко,но зсбелязах много странен за юен проблем: когато престои изключен и реша да го пусна само на батерия (пълна до горе) не стартира изобщо(не реагира) ,но ако вкарам зарядното за 2 секунди и го изкарам си тръгва,след това няма проблеми с включване и изключване,докато не поседи неизвестно за сега време изключен... Някаква насока от какво може да е ? С уин 8 е ако има значение
    • от b3s7ch0
      Здравейте . Днес при опит да пусна PC-то си ми даде грешка , от която аз разбрах че windows не открива файла Мацромед/Shockwave . През Safe Mode тръгва , но по обикновения начин не . Някаква идея как мога да оправя проблема ? Възможно ли е да се оправи без да се налага прейнсталл на windows ? По някакъв начин да се изтегли въпросния файл от някъде ? Извинявам се , ако темата не е на точното място , нека модератор да я премести . Просто ми е много спешно решаването на проблема . Благодаря предварително .
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.