Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при стартиране на Advent 7211

Featured Replies

Здравейте случи се следното както си слушах музика от winamp без да съм пуснал други програми или прочие лаптопа заби .. аз го изключих изчаках малко и го пуснах но без резултат ... вентилаторът си тръгва индикаторите си работят дори и USB-тата, но никаква картина изчаках за да чуя музичката при включването на windowsa но и това не чух ... мисля си че RAM плочката е изгоряла но не съм сигурен зареди това пиша да дадете мнение .. Лаптопа е Advent 7211 Ram ddr2 1gb sodimm ps2-5300 637mhz HDD 80gb CPU 2.0ghz Pentium Celeron ... искам да чуя малко мнения и ако не мога го оправя в краен случай на сервиз... благодаря ви предварително :) 

Здравейте случи се следното както си слушах музика от winamp без да съм пуснал други програми или прочие лаптопа заби .. аз го изключих изчаках малко и го пуснах но без резултат ... вентилаторът си тръгва индикаторите си работят дори и USB-тата, но никаква картина изчаках за да чуя музичката при включването на windowsa но и това не чух ... мисля си че RAM плочката е изгоряла но не съм сигурен зареди това пиша да дадете мнение .. Лаптопа е Advent 7211 Ram ddr2 1gb sodimm ps2-5300 637mhz HDD 80gb CPU 2.0ghz Pentium Celeron ... искам да чуя малко мнения и ако не мога го оправя в краен случай на сервиз... благодаря ви предварително :)

Вероятно проблема е във видеокартата, но така само може да се гадае.

Ако не излиза нищо на монитора, проблема не е в РАМ паметта. Виждам че модела има VGA порт. Може ли да закачиш външен монитор, за да се види дали ще има картина на него. Ако резултата е нулев, значи проблем с видеокарта.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

• Автор

Ако проблема е в видео картата предполагам че лаптопа щеше да процедира по същия начин смисъл да си зарежда уиндоуса нормално ... а това не се случва .. .индикаторът за процесора просто не спира ... а когато уиндоуса започне да зарежда перката се укротява ...  аз се съмнявам за рам защото имах подобен проблем със настолен комп .. както си работеше заби по същия начин и после не искаше да се включи след като смених рампта се оправи и поради това се съмнявам че проблема е в рампта 

А не се ли замисли, че проблема може да е хардуерен и копчето да се е повредило. Занеси лаптопа на сервиз, за да го сменят с ново и да си решиш проблема

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

А не се ли замисли, че проблема може да е хардуерен и копчето да се е повредило. Занеси лаптопа на сервиз, за да го сменят с ново и да си решиш проблема

Той че е хардуерен .. такъв си е но не е от бутона а от процесора излезе ... сега не мога да намеря какви процесори подържа дъното INTEL MOTHERBOARD 31PL5MB0050 иска ми се да сложа по - мощен, а гледам че сокета подържа и двуядрени но не знам дали дъното какви поддържа .. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.