Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

• Автор

Опекох рибката, после пекнах и една тиквичка и едно патладжанче и няколко люти чушленца...За тоз месец, приключих с готвенето :) Ся доде наредят масата, ще пийна още една ракийка или две  и ва оставям за малко :)

Еее, ама вие много рано я правите тая вечерна проверка. То първо се минава по стъргалото. После се попазарува. След туй душче-мушче, кво ще се хапва и накрая се отваря капака на лаптопина.

Па са оправдаваш :angry: Казал съм ти, щом са оправдаваш, значи си виновна. Нема даваш обяснени, ааааааааа.....Требва се заема с възпитанието ти по-сериозно :clown:

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Па са оправдаваш :angry: Казал съм ти, щом са оправдаваш, значи си виновна. Нема даваш обяснени, ааааааааа.....Требва се заема с възпитанието ти по-сериозно :clown:

Ти сега, само и само да ме възпитаваш, на всичко му викаш обяснение.

Кво искаш да ти пиша.

Баф-наздраф! Ама като се замисля - верно, че то стига. По същество. Ай!

Бе тая емотка на наздравето що е толкоз забутана - един час я търся всеки път... Ааа...

А! Ей тая емотка трябва да е на първа линия. :D

• Автор

наздраве, да го е :cheers:

Пий бържи, че имаш да на догонваш :)

Ти сега, само и само да ме възпитаваш, на всичко му викаш обяснение.

Кво искаш да ти пиша.

Пишеш си, все едно не си прочела поста ми :) Ама верно имаш още да учиш за обноските :P

Шшш... Тиху се... Ще ни помислят за заразни. :ph34r:

Ти ко си мислиш,че не ни личи какви сме кукундрели ли? Врачим си го кукундрелството като тенекия на опашките даже.

• Автор

А! Ей тая емотка трябва да е на първа линия. :D

Нема емотка с цигарка, ама кво ли е перфектно в тоз живот...даже и аз имам кусур...

Ти ко си мислиш,че не ни личи какви сме кукундрели ли? Врачим си го кукундрелството като тенекия на опашките даже.

Зомбирани, психясали, антисоциални с мания за убиване и с крака в пясъка, ама пък сме си хубави ;) еле аз :shy11:

доспа ми се :(

• Автор

ПП Оправи ми се лайкването :) дано да не е временно, кат предния път :whist:

Пишеш си, все едно не си прочела поста ми :) Ама верно имаш още да учиш за обноските :P

Ма верно се върнах да прочета поста ти... :giggle1: Ай глей си рабутата... Наздраве де... :cheers:

Баси емотката. Пак един час ми изяде...

Зомбирани, психясали, антисоциални с мания за убиване и с крака в пясъка, ама пък сме си хубави ;) еле аз :shy11:

добреq че спря навреме с описанията DD

Нема емотка с цигарка, ама кво ли е перфектно в тоз живот...даже и аз имам кусур...

Публикувано изображение

• Автор

добреq че спря навреме с описанията DD

Оставих го на фантазията на душманите :clown:

Ам аз никого не съм поканила да се сурка след кукундрелството ми да ти кажа ли... :D

Който ми гони тенекиите - по-голям кукундрел, та не му бера дертя хич даже... :whist:

ПП Оправи ми се лайкването :) дано да не е временно, кат предния път :whist:

Щот са появихме с Рошавото Уиш...

• Автор

Ма верно се върнах да прочета поста ти... :giggle1: Ай глей си рабутата... Наздраве де... :cheers:

Баси емотката. Пак един час ми изяде...

Ей го на...5 лайка и запецна......Ем ти рекох, ама кой да ме чете :speak:

Публикувано изображение

Абе то верно ги има, ама като ползвам външни емотиконки, са чувствам като трафикант на нелегални емигранти....

сутринта си мислех, /като се изтягах в леглото към седем без десет , / какво ли прави в момента Скалата??? :shy11:

Треба ли ти казвам,ил са сещаш ;)

доспа ми се :(

Стига де. Ако легна сега и поспя до към 11 часа, после цяла вечер трябва да бродирам... И понеже не мога... :D вдигам всички на крак... :ph34r:

• Автор

а на мен-парадокса;но ми де прави нещо друго  :shy11:  :ph34r:

Ибе ли ти са ве :shock11:

а на мен-парадокса;но ми де прави нещо друго  :shy11:  :ph34r:

ай, стига бе!!!!! :no-no:  :ohmy:  :no-no:

Абе то верно ги има, ама като ползвам външни емотиконки, са чувствам като трафикант на нелегални емигранти....

"Прекален светец и богу не е драг" :D

Ако кликнеш върху емотиконката ще попаднеш на сайт с много забавни емотиконки.

Стига де. Ако легна сега и поспя до към 11 часа, после цяла вечер трябва да бродирам... И понеже не мога... :D вдигам всички на крак... :ph34r:

ааааааааааа, спя си аз като един пън до шест часа събалям

после се излежавам до шест и половина :whist:

Треба ли ти казвам,ил са сещаш ;)

бе ти ми каза, ама аз пак си мисля :P

Който ми гони тенекиите - по-голям кукундрел, та не му бера дертя хич даже... :whist:

eй, начи.. сега ме сети за оня готиния клип с мъпетите . сещаш ли се : мана мана ту туууу ту ру ру

Ей го на...5 лайка и запецна......Ем ти рекох, ама кой да ме чете :speak:

Стига си на лайквал пък ти. Ний та знаем, че си от наште и че ходиш след кукундрелите...

Тва лайка понявгаш ми звучи като "ликинг" и чак ми става неудобно като се подхване темата... :P:no-no::D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.