Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Микрофон и камера - риск..?

Featured Replies

Имам лаптоп с вградени микрофон и камера. Понеже се опасявам от незаконно подслушване/снимане през интернет единственото което ми хрумва е да ги изключвам с 'disable' от Device manager-a и да ги включвам само когато ще ги ползвам (микрофона често, камерата - рядко). Възможно ли от това да се повредят или да предизвикам някакъв проблем?

Като гледам здраво Ви тресе параноята, и е по-добре да не ползвате интернет май...

Имам лаптоп с вградени микрофон и камера. Понеже се опасявам от незаконно подслушване/снимане през интернет единственото което ми хрумва е да ги изключвам с 'disable' от Device manager-a и да ги включвам само когато ще ги ползвам (микрофона често, камерата - рядко). Възможно ли от това да се повредят или да предизвикам някакъв проблем?

Залепи,едно непрозрачно тиксо върху oбективчето на камерата и нека гледат..

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Пишеш пр. в Гугъл (Zemana antilogger) - купуваш и инсталираш, че да се поуспокоиш малко.  :)

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Няма да се повреди ни микрофона, ни камерата, но не ти трябва да ги изключваш.На никого не си интересен нито Ти, нито аз. Виждаш ли какво е написал "Viper"? A " techmaniac"?И после се сърдиш, че хората се подигравали на "някого". Не пиши глупости и няма да има проблем. И в темата си за 20 левовите тонколонки беше същият!

• Автор

Заядливците без работа са навсякъде из форума и нападат на рояци всяка тема.. Има ли смисъл да се обясняваме? за да се опасявам че може да ме следят вероятно си имам причина..

А тези със глупавите си въпроси май са още повече. ? :P

Никой не се е заяждал, къде пише нещо подобно ? Вие от малко ирония не разбирате ли ? :)

Заядливците без работа са навсякъде из форума и нападат на рояци всяка тема.. Има ли смисъл да се обясняваме? за да се опасявам че може да ме следят вероятно си имам причина..

Да не си Мирослав Найденов или президента бе :ohmy: Глей са, кво щи кажа. Който има причина, да го следят, той знае как да се предпази.

.

Редактирано от galidbul (преглед на промените)

• Автор

Ми не, не е глупав въпроса. Ползвам микрофона всеки ден и ако всеки ден го включвам и изключвам знам ли, да не му стане нещо за това питам. ОК тука има хора които разбирате от техника повече от мен, ти си един от тях; никой не се е родил научен така че какво има да се заяждате да спамите и да ме нареждате - като не ви харесва темата е па не сте длъжни да отговаряте де.

Редактирано от Krasimir Trifonov (преглед на промените)

Ще се повредиш ти самия от толкова притеснения! Дадох ти и вариант, но май не ти се чете. Щом имаш повод да си следен, то вече си хванат в "крачка" и спасение нема :wink12: .Решът ли, то и писанията ти от клавиатурата магат да ти бъдат прехванати и други варианти има. :)  По добре се откажи от пустия интернет щото е страшна работа :no-no:  Ха сега да те видя кво ще правиш - ще продължиш да пишеш или ще се разровиш в Гугъл, че да си намериш подходяща програмка????

• Автор

Не се притеснявам и прочетох това което си ми предложил, благодаря ти. Това което писах последно беше за друг. Просто употребих ненужните и напразни усилия да се обяснявам с хора с които не заслужават да си хабя вниманието 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.