Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руски моторни триони

Featured Replies

Добър ден на всички. Имам следното питане: Може ли някои да ми даде списък на всички руски марки моторни триони ? Тия смотани щилове и особено хускварни са бокл*к. Мерси предварително. И моля не ми пишете коментари от сорта потърси в нета :)

Ами ти виждал ли си руски моторен трион дружба и работил ли си със него :)

Публикувано изображение

Не знам само защо руснаците не са му сложили колела - за да го буташ да запали Публикувано изображениеда оставим тежината от 15 кг.

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Айде ся, щиловете били боклук.. :D  Май търсим нещо евтинко или просто хейтваме ей така за спорта?

• Автор

Значи аз в момента имам Husqvarna 240 и "Урал 4" с бутало 55 милиметра. С Урал-а гътам и ги правя на трупчета а през това време този които ми помага чисти клоните с husqvarna-ta. Знам урал-а е мнogo тежък, но е и страшно мощен дъската ми е 60 см. По натам ще правя на Урал-а "козметичен ремонт" 

Не знам защо пишете коментари, които на мен са ми безполезни. МОЛЯ НЯКОИ ДА МИ ПИШЕ ПО ТЕМАТА  МОЛЯ ЗА ПОМОЩ !!!

Това че имам husqvarna не значи че ги харесвам просто ми трябваше някоя която реже клони но не исках викита микита.

Редактирано от mihaplyh (преглед на промените)

Добър ден на всички. Имам следното питане: Може ли някои да ми даде списък на всички руски марки моторни триони ? Тия смотани щилове и особено хускварни са бокл*к. Мерси предварително. И моля не ми пишете коментари от сорта потърси в нета :)

Нямам коментар!

Значи аз в момента имам Husqvarna 240 и "Урал 4" с бутало 55 милиметра. С Урал-а гътам и ги правя на трупчета а през това време този които ми помага чисти клоните с husqvarna-ta. Знам урал-а е мнogo тежък, но е и страшно мощен дъската ми е 60 см. По натам ще правя на Урал-а "козметичен ремонт" 

Не знам защо пишете коментари, които на мен са ми безполезни. МОЛЯ НЯКОИ ДА МИ ПИШЕ ПО ТЕМАТА  МОЛЯ ЗА ПОМОЩ !!!

Това че имам husqvarna не значи че ги харесвам просто ми трябваше някоя която реже клони но не исках викита микита.

:mad:

Имам леки съмнения за автора че е решил да извършва професионална работа с евтини триони :)

За целта си има професионална техника а не такава която е направена за домашно ползване - за 2/3 кубика годишно :D

Имам леки съмнения за автора че е решил да извършва професионална работа с евтини триони :)

За целта си има професионална техника а не такава която е направена за домашно ползване - за 2/3 кубика годишно :D

А не бе.Точно това казах и в първият си коментар.Интересно ми е да чуя, защо автора упорито отказва да ползва професионалната и доказала се с годините техника, а предпочита руски самоделки????

Погледни в горското с какви машини работят и тогава коментирай кое е боклук и кое не е. Преди бяха с Хускварна, а сега са със Щил. Там сигурно са много по-тъпи от теб и не ги разбират нещата.

• Автор

Защо ви е такъв проблем да ми отговорите на въпроса ???  СЕГА ВСЕКИ ИМА МНЕНИЕ  отговорете на въпроса или не коментирайте !!! Аз режа около 20-25 кубика годишно !

Защо ви е такъв проблем да ми отговорите на въпроса ???  СЕГА ВСЕКИ ИМА МНЕНИЕ  отговорете на въпроса или не коментирайте !!! Аз режа около 20-25 кубика годишно !

Искаш марки?Ето ти такива - Вихрь,Зубр, Амур, Арсенал, Буран, Росмаш, Ижмаш,Белмаш...

Мисля, че бях достатъчно изчерпателен.

Искаш марки?Ето ти такива - Вихрь,Зубр, Амур, Арсенал, Буран, Росмаш, Ижмаш,Белмаш...

и  всичко това  го  сьбери в един кош и хаиде на вторични..........

Ааа аз нямам намерение да работя с тях.Това го адресирай към автора на темата. :D

На место да вдигате железа по фитнеса , по добре си вземете от тези кютуци :) и работете със тях .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.