Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

мишок canyon CNR-MSD06NO не тръгва под win7

Featured Replies

Бях си купил тази мишка canyon CNR-MSD06NO за лаптопа ,а сега реших да я ползвам и на десктоп машината ,но не ще...

Лапито и десктопа (интелската от подписа) са с един и същ релийз на windows 7 x64 ,но мишока работи само на лаптопа и на другата настолна (пак от подписа) ,която е със същата ОС ,но 32 бита.

Като я свържа ,започва да си инсталира драйвер,но  неуспешно(червен хикс) ,в дивайс менаджера фигурира като устройство, с десен бутон и ъпдейт драйвер пак не става, с Driver Genius Professional portable също не стана.Изобщо не предлага да се инсталира драйвер за нея,все едно не я открива.

Изчерпаха ми се идеите...

Доколкото виждам мишката поддържа Windows 7. Каква грешка точно ти дава, когато Windows се опитва да я разпознае?

• Автор

Доколкото виждам мишката поддържа Windows 7. Каква грешка точно ти дава, когато Windows се опитва да я разпознае?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Предполагам си ползвал в друг USB порт. Ако имаш възможност направи Upgrade на драйверите на дъното.

• Автор

Предполагам си ползвал в друг USB порт. Ако имаш възможност направи Upgrade на драйверите на дъното.

Пробвах във всчики портове.Мисля,че съм с последните драйвери,ако гледаме сайта на асрок.Но пък driver genius изкарва 8 нови драйвера?!? Не трябва ли да се считат за последни,тези от сайта на производителя?

Внимавай с програми като Draiver Genius. Да открият драйвер са безценни, но дадеш ли и да правят обновления на драйверите може да стане каша. Би трябвало тези от сайта на производителя да са най-новите.

• Автор

Внимавай с програми като Draiver Genius. Да открият драйвер са безценни, но дадеш ли и да правят обновления на драйверите може да стане каша. Би трябвало тези от сайта на производителя да са най-новите.

Еми гледай какво става ,например този за усб 3  ми е от 2011 година (каквито са и на сайта) а програмата ми вади от тази година?!? Не знам какво става в случая.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ако искаш може да пробваш с тази програма. Досега не ми е правила проблеми при Update или при инсталация на драйверите.

• Автор

Ако искаш може да пробваш с тази програма. Досега не ми е правила проблеми при Update или при инсталация на драйверите.

И с нея не става.Изкарва ми  мишката с липсващ драйвер,но казва ,че не може да го открие.То май изобщо няма драйвер за нея ,защото дори и в сайта на кениън няма драйвери за нея.Баси случая!

И с нея не става.Изкарва ми  мишката с липсващ драйвер,но казва ,че не може да го открие.То май изобщо няма драйвер за нея ,защото дори и в сайта на кениън няма драйвери за нея.Баси случая!

Не аз исках с нея да си опресниш драйверите за дъното и за USB ако трябва. Тя няма да ти ги намери.

• Автор

Не аз исках с нея да си опресниш драйверите за дъното и за USB ако трябва. Тя няма да ти ги намери.

Какво точно трябва да се направи?

Публикувано изображение

Какво точно трябва да се направи?

Публикувано изображение

Трябва да свалиш пълната версия. Тя е около 4,7 гигабайта и да си направиш Update на драйверите ако се налага. Ако и тогава не стане вероятно ще трябва да си вземеш друга мишка за компютъра.

• Автор

Почвам да я тегля.Но нали реално мишката работи, явно нещо и пречи,но какво .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.