Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

peppone1

Повреда на всички програми и икони, след запаметяване на theFrontend 0.0.0.4 [NR

Препоръчан отговор


Здравейте, реших да запаметя програмата theFrontend 0.0.0.4 [NR-7] от FILE-Save List, надписах файла в прозореца SAVE AS,като "theFrontend.ink", а това име го избрах от падащите надписи след написване на буквата "t" и го запаметих в My Documents. После се опитах да отворя файла с избиране на theFrontend.exe от листа с папките на програмите и при отварянето излезе някакво съобщение, което не го помня и не можа да отвори файла. Повторих тези стъпки още няколко пъти и всеки път излизаше въпросното съобщение и на последния опит асоциира всички икони на програмите на декстопа с иконата на запаметения файл и с допълнително разширение ".ink", например "Internet Explorer.ink". Програмите не се разпознават при кликане върху иконата и трябва да ги избирам от листа. Преименувах ги и премахнах надписа ".ink", но не се оправиха, опитах да включа Internet Explorer с избиране от листа с програмите, след това тръгва за малко и показва прозореца с последните изтегляния, които съм извършил последния път и като го затворя се затваря и интернета. Гледах в директориите дали няма файл "dekstop ini", но не открих, проверих в System C-Users-Links и в тази папка и надписите бяха пак с това разширение: Dekstop.ink, Downloads.ink, Recent Places.ink. Премахнах разширението и рестартирах копютъра, но без резултат и след като зареди Windows 7 Ultimate излиза съобщение Error. Опитах да върна предишните настройки от Accessories.ink-System Tools.ink-System Restore.ink, но не можах да открия папката от листа с програмите. След това от контролния панел избрах System and Security-System-System Protection-System Restore, избрах последната работна точка и се оправи, но от папката theFrontend липсваше файла uninstal.dat и не можех да я деинсталирам, тъй като последно пак я бях премахвал, сигурно е заради това, инсталирах я отново, после я деинсталирах и изтрих папката с повтарящите се файлове, и я инсталирах наново. След това повторих експеримента с въпросния файл и след 5-6 пъти опит да го отворя стана същото и пак върнах последната работна точка. Въпроса ми е има ли някакъв вирус в тази програма, но Avast не го засече и дали всички други програми са нормални, как може да се проверят и дали трябва да го преинсталирам и най-важното каква е причината за всичко това, като не се отваря даден файл да се развалят всички програми? Windows 7 Ultimate,Service Pack1, Processor: Intel®AtomCPU D2500 @1.86GHz 1.87GHz RAM: 4.00GB (3.23GB usable),System Type: 32bit.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма никакъв вирус, просто грешно си асоциирал всички програми.

LNK-файловете са шорткъти (преки пътища), а не EXE - изпълними файлове.

 

Изтегли фикса от тази тема, за да си оправиш асоциациите -

Еднакви икони

 

А програмата можеш да я свалиш оттук -

Файл : theFrontend 0.0.0.4 [NR-7].rar
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=6673a5e9d6

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами аз, както казах го оправих със System Restore, но не съм избирал опция за асоцииране, то само го направи след няколко опита да отворя този файл, а как да сваля след това тази програма след като не може да вкллючи интернета, а и тя също ще се е асоциирала.Има ли от друго място System Restore, например в Safe Mode, но не знам как се влиза преди стартирането на Windows7 Ultimate? Аз мисля, че причината е в Windows7, тъй като не се запаметяват настройките след затваряне на програмата, докато на Windows XP всички настройки се запазват както последно си ги нагласил, заедно с файловете. Сигурно защото е изоставена програма, преди идването на Windws7.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.