Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SKYPE-вход невъзможен!

Featured Replies

Здравейте!

Проблемът ми е че не мога да вляза в skype но не знам защо.Първо мислех че съм забравил паролата понеже не го ползвам често,но ето сега ми трябва,а не мога да го ползвам.Някой може ли да помогне?Прилагам и снимка за по добра представа.

post-63084-0-49686800-1382257277_thumb.j

Ако инсталацията на Скайп е нова,първото вписване се бави много.Стига до няколко минути понякога.Може да е и от слаба скорост на интернета!

Какво - забравил си паролата ли? Не смяташ , че ще ти предложим програма за разбиване на пароли или нещо от сорта, нали? Ако си забравил паролата, то  от Скайп е описали как се решава този проблем.

Според мен проблема е друг!

Първо провери връзката си с Интернет.?!?!

Не зная с коя версия на Скайп си но ми се вижда старичка, а това също води до описания от теб проблем. Обновяваш до актуалната версия или си изтегляш същата стара версия, но portable. Ако се наложи преинсталирай самия Скайп.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Автор

Какво - забравил си паролата ли? Не смяташ , че ще ти предложим програма за разбиване на пароли или нещо от сорта, нали? Ако си забравил паролата, то  от Скайп е описали как се решава този проблем.

Според мен проблема е друг!

Първо провери връзката си с Интернет.?!?!

Не зная с коя версия на Скайп си но ми се вижда старичка, а това също води до описания от теб проблем. Обновяваш до актуалната версия или си изтегляш същата стара версия, но portable. Ако се наложи преинсталирай самия Скайп.

Щом казвам че "първо съм мислим" относно забравената парола имах в предвид,че не е там проблема.Паролата я смених,така че това отпада.Интернета си ми е в ред.Ще пробвам с нова версия и ще пиша резултата.

От колко време не сте ползвал акауна си, защото ако не е ползван прекалено дълго време е твърде възможно да е изтрит.

• Автор

Багодаря за идеята за нова версия!Изтеглих си portable версия 6.1 сега всичко е ОК.

Багодаря за идеята за нова версия!Изтеглих си portable версия 6.1 сега всичко е ОК.

portable аз лично използвам в краен случай.  Та въпросната версия 6, стига да е съвместима с вашето РС, то не е нужно да е portable. Като, ти писах за portable, то имах предвид версии 3, 4 или 5. Ако така както си направил те устройва - добре, Карай така, не е проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.