Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

hrodopski

Продавайте

Препоръчан отговор


Продавайте, о неразбрани, свещена българска земя! Безумци, днеска вас едва ли ще може някой да ви спре! Раздавайте вий на концесии: земя, богатства и води. Със нов хомот и със депресии ще срещне ни Шанген – уви! Ще ни потупат благосклонно от Европейския съюз, че сме продали доброволно предателски страната си. Той, чужденецът нека властва кат` пълноправен господар над нашата страна прекрасна – над всеки кът, над всяка твар. Прощавайте, борци народни, че заплатили сте с кръвта във битки славни и вековни свещена българска земя! Че не опазихме завета ний чист на нашите деди, и че родината ни клета угасва в бедност, глад – беди. О, нека поколенията да ви прокълнат, господа, че въжделения народни потъпкали сте с крака! Продавайте, о неразумни свещена българска земя в изгоди нечии, чуждоземни. Едва ли мога да ви спря! 26,10,2013 г

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.