Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Mitsubishi Eclipse 2G

Проблем с цитиране на коментар, ползвам IE11

Препоръчан отговор


Преди няколко дена ъпдейтнах браузера и ето проблема: когато се опитам да цитирам даден коментар, полето си остава празно. С други  браузери нямам такъв род проблеми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да,проблема се потвърждава. И аз съм с 11.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди няколко дена ъпдейтнах браузера и ето проблема: когато се опитам да цитирам даден коментар, полето си остава празно. С други  браузери нямам такъв род проблеми.

 

Да,проблема се потвърждава. И аз съм с 11.

Имах същия проблем преди ден.При мен се оправи като деинсталирах ъпдейта от ,,деинсталиране на актуализации,,

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

skalata_73, няма да махам актуализации заради един сайт. Не си познал. Съпорта да му мисли, не аз или MS.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

skalata_73, няма да махам актуализации заради един сайт. Не си познал. Съпорта да му мисли, не аз или MS.

ОК---просто споделих как се премахна проблема при мен-деинсталирах само актуализацията за EI :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

E то ясно, че след като се махне ъпдейта, проблема ще се оправи. Все пак нали преди е работил без проблем.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз си мислех,че вече никой не използва това недоразумение IE !  :top secret: Kогато инсталирам нова система,веднага след инсталиране на друг браузър,забранявам IE ,като функция и после никога нямам проблем от какъвто и да е род с компютъра...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имах същия проблем преди ден.При мен се оправи като деинсталирах ъпдейта от ,,деинсталиране на актуализации,,

 

Аз си мислех,че вече никой не използва това недоразумение IE !  :top secret: Kогато инсталирам нова система,веднага след инсталиране на друг браузър,забранявам IE ,като функция и после никога нямам проблем от какъвто и да е род с компютъра...

 

Проявявате завидно старание да спестите един фикс на администрацията. :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Също така не може да се пейства.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направих пак ъпдейта и проблема отново е налице!!!Няма ли кой да оправи тази каша?!?!

В друг форум го няма този проблем!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тук пак не мое се цитира,да се прави отговор-да се прикачва....нема оправия деба и сайта му деба :mad:

 

Ми направих си пак ъпдейта и пак същите гов.на :tease2:Нема само си премахвам ъпдейтите заради тъпия сайт.Да си оправят простотиите....

Псуване, главата в стената. След малко какво? Самоубийство ли да чакаме.. Оправете си сайта, та да може и skalata_73 да си излекува бъговете. Аз съм с най-новия Update на IE и нямам никакви проблеми. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е аз пак да питам-някой справи ли се с ,,проблема,, защото аз не успях!И ако е така моля да сподели как.

Не само аз имам този,,проблем,,...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.