-
Горещи теми в момента
-
- 88 отговора
- 979 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Ndishev
Здравейте съфорумници. Имам следния проблем с горепосочения апарат.
Реших да разнообразя малко и закупих note 3 втора употреба. Тествах го с CPU-Z и ANTUTU. Също така го проверих в imei.info. Без проблеми отваря системното меню на самсунг *#0*# и прави всичко тестове. Притеснявах се да не е реплика, но всичко отговаря на оригинала. И така идва проблема
Телефона върви изключително ама наистина изключително бавно след mastar reset. Показва, че има 16гб ROM но без нито 1 инсталирано приложение има свободни 900mb. И последното е че в настройките на камерата максимално работи на 8mp а трябва да е на 13.
Телефона е root-нат и не знам дали е слаган някой не стоков room.
Може ли да ми кажете има ли вариант да се оправят тези проблеми?
-
от Toni_995
Здравейте преди няколко дни си взехме тв Samsung 55MU6172 имаме проблем ,като влезнем в интернет и цъкнем на сайт със филми без значение кой дава обложките на филмите с различен цвят ще добавя снимки. Моля някой който разбира да ни помогне , благодаря ви.
-
от asdfj
Здравейте.На път съм да си закупя Samsung galaxy j5 ,интересува ме добър ли е като модел,батерията издържа ли ? Тъй като от известно време наблюдението ми е,че това е единствената марка която се е задържала на пазара.Имам Lenovo A536 и не съм доволен кой знае колко.Досега не съм имал Samsung и се интересувам дали си заслужава точно този модел.Благодаря!
-
от IvankaPetrova
Здравейте,
бих искала да помоля за съвет някой който се е сблъсквал с моя проблем. Имам телевизор Samsung UE55JU6400 който закупих с вече инсталирано приложение на HBO GO. От както HBO GO си обновиха приложението филмите постоянно прекъсват или блокират. Казаха ми че трябва да изтрия приложението и да го сваля наново, но когато тръгна да го трия, на екрана се изписва съобщение, че приложения от основния набор на приложения на устройството не могат да бъдат изтрити. Моля някой ако има идеи как да се справя с проблема да пише!
-
от Огнян Миков
Здравейте,
Искам да си взема една 64ка за Галакси-то даже бях готов да я взимам, но в магазина ми казаха, че на такъв стар модел телефон най-вероятно щяла да забива. Досега не съм имал проблем с 32ката свързани с паметта, даже в момента е с <200MB free от 32GB. Не се бях замислил, че може да има такъв проблем. Като цяло съм бос тук и затова искам да попитам някои ако има S4 с 64ка как се държи.
Срещнах мнения в англоезичен форум, че зависи и от класа на SD картата и при някои версии на Андроид препоръчват клас 10, за да работи добре. Мнения?!
Благодаря предварително!
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение