Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при връзка с фотоапарат Canon PowerShot A1000 IS

Featured Replies

Имам фотоапарат Canon PowerShot A1000 IS. След като  преинсталирах Уин-а на стария комп (сложих ХР SP3, преди това бях със SP2) спря да го разпознава. Инсталирах драйверите от  оригиналния диск но ефект никакъв. Въобще не ми го отчита като свързано устройство. Същевременно  на нов лаптоп с Уин 7 няма проблем.

Имам фотоапарат Canon PowerShot A1000 IS. След като  преинсталирах Уин-а на стария комп (сложих ХР SP3, преди това бях със SP2) спря да го разпознава. Инсталирах драйверите от  оригиналния диск но ефект никакъв. Въобще не ми го отчита като свързано устройство. Същевременно  на нов лаптоп с Уин 7 няма проблем.

А включвате ли апарата на режима за връзка с компютър, пробвахте ли с друг кабел

Аз лично не се и учудвам, че има такава несъвместимост. Нещо свързано с пакетите и стар оригинален драйвер. Свалете си драйвери от сайта на производителя, да видим дали ще се реши проблема, защото има съвсем пресни от тази година, доколкото виждам. Ето прилагам и линк; Цък Деинсталирате каквото сте инсталирали, съответно рестартирате. Стартирате, инсталирате нови драйвери и така нататък. И пак рестартирате, за да се запазят промените. Поздрави и успех! 

• Автор

Masterplay, благодаря.

Инсталирах ъпдейтите, и има лека промяна - като свържа фотоапарата дава звуков сигнал (стандартния при свързване на каквото и да е през USB). Програмата USB Sfely Remove също отчита фотоапарата като свързан. Windows Explorer-a обаче все още не го открива и не мога да копирам снимки от него.

Колкото за четеца на карти нямам нито един излишен лев в момента, а и не смятам че си струва да купувам каквото ида било за старата бракма която аз лично не ползвам (лаптопа ест си има вграден четец).

Редактирано от Krasimir Trifonov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.