Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kак да намаля размера на текст със запазване на layer style?

Featured Replies

Свалил съм едно безплатно псд и искам да му ползвам надписа,но в оригинала е 250px , а аз искам да го направя около 40px и да му сменя шрифта.Oбаче какво ли не пробвах и винаги при задаване на 40рх се губи ефекта на надписа.Яввно не ми е позната техниката как да го смаля без да ми се губят ефектите.Какъв е начина?

Ползвам ФШ цс6.

Този надпис картинка ли е? Това PSD, за което си дал линк ли си свалил, защото на мен не ми дава да го сваля.

• Автор

Този надпис картинка ли е? Това PSD, за което си дал линк ли си свалил, защото на мен не ми дава да го сваля.

Сигурно ползваш хром, пробвай пак през мозила или тук

Свалил съм едно безплатно псд и искам да му ползвам надписа,но в оригинала е 250px , а аз искам да го направя около 40px и да му сменя шрифта.Oбаче какво ли не пробвах и винаги при задаване на 40рх се губи ефекта на надписа.Яввно не ми е позната техниката как да го смаля без да ми се губят ефектите.Какъв е начина?

Ползвам ФШ цс6.

А избираш ли слоя в който е надписа. И пробвай да скейлнеш целия надпис

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

А избираш ли слоя в който е надписа. И пробвай да скейлнеш целия надпис

Ето какво се получава.видео

Ето какво се получава.видео

Имам предвид това: (тук е гимп, но операцията е подобна)

Публикувано изображение

И се получава това:

Публикувано изображение

В случая това е ненужно, преоразмеряването на надпис е много по-лесно

• Автор

Имам предвид това: (тук е гимп, но операцията е подобна)

Да ,но не виждам стиловете при теб върху надписа.Иначе смото оразмеряване  е лесно.Проблема ми е ,че ми се изгубва металният ефект.

Дори запазвам стилът и после правя нов надпис и прилагам стила,но пак се получава като на видеото.Явно когато даден стил се прави ,стойностите му не се запазват в проценти аз са твърди и за това така се получава.Ако са правени на голям надпис,после на малък резултата е друг.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Да ,но не виждам стиловете при теб върху надписа.Иначе смото оразмеряване  е лесно.Проблема ми е ,че ми се изгубва металният ефект.

Аз по принцип не го виждам като го отворя. Пробвай го този скейл, би трябвало да скейлне всички ефекти, приложени върху надписа

В случая това е ненужно, преоразмеряването на надпис е много по-лесно

Напротив, много е нужно. За да използва стила е необходимо да зареди файла Free_Chrome_2_Style_PLS.asl от rar архива в палитрата Style на фотошоп:

Публикувано изображение

След това, когато запише текста, просто прилага стиловете, ако не се получи желания резултат ще се наложи да попромени настройките на отдерните стилове.  За текст с много по-малки размери от този на автора ще се наложи да се променят настройките.

Лека вечер!

• Автор

Мерси за отговорите ,и аз стигнах до този извод за съжаление.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.