Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Atheros Wireless Adapter как да му изведа USB

Featured Replies

Здравейте отново,приятели искам да ви попитам как да изведа Usb изход на този адаптер 

Atheros AR5B95  , приемам всякакви идеи ,има ли преходи някакви или трябва да го 

запоя никъде не успях обаче да намеря схемата му .Благодаря на всеки отговорил,поздрави !

• Автор

Защо ти е да извеждаш USB на Wireless адаптер не схванах, а и се съмнявам да успееш.

Искам да му изведа usb за да мога да го свързвам към настолни и мобилни компютри където ми е удобно,а и самият модел адаптер е от мобилен компютър и става за определени модели ,искам да го направя универсален,това ми е идеята,а и от икономическа гледна точка няма да давам пари за външен wireless,а за успеха ако е възможно нищо не ми пречи да опитам  :) ,вие имате ли някаква идея,поздрави.

Редактирано от dpmax (преглед на промените)

Искам да му изведа usb за да мога да го свързвам към настолни и мобилни компютри където ми е удобно,а и самият модел адаптер е от мобилен компютър и става за определени модели ,искам да го направя универсален,това ми е идеята,а и от икономическа гледна точка няма да давам пари за външен wireless,а за успеха ако е възможно нищо не ми пречи да опитам  :) ,вие имате ли някаква идея,поздрави.

Честно казано никаква идея нямам как би се реализирало подобно нещо. :)

Успех !

• Автор

Честно казано никаква идея нямам как би се реализирало подобно нещо. :)

Успех !

Благодаря,за отговора !

Благодаря,за отговора !

Да се разбира че искате нещо такова? Публикувано изображениеОписанието му е тук.

Като има флашки за 20 лева за какво ти е да се занимааш с  тия  работи ? Ако искаш да се правиш на майстор и ти допада мириса на калай и колофон вече е друга работа :)

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Да се разбира че искате нещо такова? Публикувано изображениеОписанието му е тук.

Благодаря,колега точно това търсех поздрави ! 

Като има флашки за 20 лева за какво ти е да се занимааш с  тия  работи ? Ако искаш да се правиш на майстор и ти допада мириса на калай и колофон вече е друга работа :)

Имам свободно време,и имам този наличен хардуер,какво ми пречи да се опитам да го направя,ако не се получи придобивам ценен опит ако пък успея освен опитът,пестя едни 12-20 лева който не са излишни на никого.Поздрави !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.