Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с джава скрипт

Featured Replies

Привет.Търся някой да ме открехне как да оправя джава скрипта ???Проблема е следният : Аз не тегля с торенти а с приставка АНТ видео доуландер . Работеше си безотказно но от вчера когато натисна да тегля филм или клипче ме се появява прозорче на екрана , и пише еррор джава скрипт .Не мога да кликна на него за да видя от къде идва проблема ..Нищо . Върнах компа с задна дата ...Пак не се оправя .

С Мозила съм на Бг но не зная дали и експлорера няма влияние .Рових в настройки и къде ли не ама ...Явно няма полза щом се допитвам до вас :)

Не зная дали детето ми не е натиснало нещо а то е малко и не може да ми обясни къде и какво .

post-338632-0-18897000-1386962802_thumb.

• Автор

Само това ли ти дава като грешка? Няма ли някакъв error

Нищо друго :( То ако даде такъв код аз вече ще мога да намеря от къде идва всичко :)

Ако имаш идея за нещо кажи да пробвам че вече не знам къде ли не ръчках за да го оправя ама като не зная от къде идва ....

Нищо друго :( То ако даде такъв код аз вече ще мога да намеря от къде идва всичко :)

Ако имаш идея за нещо кажи да пробвам че вече не знам къде ли не ръчках за да го оправя ама като не зная от къде идва ....

Откога ти е започнал проблема. Има някой приложения на Java и JavaScript, който се забраняват от страна на браузърите. Опитвал ли си да деинсталираш браузъра с помощта на CC Cleaner или друга подобна преграма и да инсталираш всичко отново.

• Автор

Откога ти е започнал проблема. Има някой приложения на Java и JavaScript, който се забраняват от страна на браузърите. Опитвал ли си да деинсталираш браузъра с помощта на CC Cleaner или друга подобна преграма и да инсталираш всичко отново.

Имам унинсталер дето маха даже и остатъчните файлове .Мозилата я махнах и пак я качих ..Не става До колкото зная джава е съвсем различно от джава скрипта .Може и да бъркам .Рових и в двата браузъра и какво ли не правих ама не става ..Рових и из нета за скрипта но не попаднах точно на този проблем . :(

Имам унинсталер дето маха даже и остатъчните файлове .Мозилата я махнах и пак я качих ..Не става До колкото зная джава е съвсем различно от джава скрипта .Може и да бъркам .Рових и в двата браузъра и какво ли не правих ама не става ..Рових и из нета за скрипта но не попаднах точно на този проблем . :(

Не ми дава да тегля мултимедийни файлове ..Програми мога .

Не ми дава да тегля мултимедийни файлове ..Програми мога .

Доколкото четох тази приставка прави проблеми с новата версия на Мозила. Трябва да свалиш и най новата версия на ANT плеъра.

• Автор

Доколкото четох тази приставка прави проблеми с новата версия на Мозила. Трябва да свалиш и най новата версия на ANT плеъра.

Аз и него изтрих и качих последната ама ...Но поне ми даде идея ...Ще пробвам да изтегля друга подобна програма дали ще тръгне с нея :) Ще пиша след малко какво е станало

• Автор

Оправи се :) Изтеглих стара версия на Мозилата и всичко тръгна .Не мога да си обясня защо повечето нови продукти са пълна скръб .Новия скайп и той ...И още куп други програми .Пак ти благодаря .Само това не се сетих да направя .Лека вечер .

Оправи се :) Изтеглих стара версия на Мозилата и всичко тръгна .Не мога да си обясня защо повечето нови продукти са пълна скръб .Новия скайп и той ...И още куп други програми .Пак ти благодаря .Само това не се сетих да направя .Лека вечер .

Ами така прочетох в един форум. Явно ще трябва да се внимава.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.