Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Joomla 2.5.x Защита

Featured Replies

Какво ще кажете за защитата на Joomla 2.5.x и по специално за 2.5.16.Добра ли е ?Има ли допълнителни плъгини или нещо подобно за допънителна защита?Извинявам се ако въпросите са тъпи не съм много навътре в нещата но това ме интересува защото съм си патил.Благодаря за вниманието! :)

Срещу какво и срешу кой ще се защитаваш? Има си елементарни правила, когато се прави даден WEB сайт. Ако не ги спазваш тях, никоя защита няма да те опази.

Какво ще кажете за защитата на Joomla 2.5.x и по специално за 2.5.16.Добра ли е ?Има ли допълнителни плъгини или нещо подобно за допънителна защита?Извинявам се ако въпросите са тъпи не съм много навътре в нещата но това ме интересува защото съм си патил.Благодаря за вниманието! :)

Виж презентацията Защита на Joomla! сайт.

ПП:Преди да правиш каквито и да било промени е добре да си направиш пълен архив.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Joomla и защита => две несъвместими неща. :D

Защо?

Защо?

1. Защото е отворен код - всеки може да го прочете и да му види дупките в защитата.

2. Защото е написана лошо.

1. Защото е отворен код - всеки може да го прочете и да му види дупките в защитата.

2. Защото е написана лошо.

Да,така е.Но все пак тези които са го създали и държат правата имат и много платени приложения.Не ми се вярва,че като е с отворен код всеки може да го хакне.То за хакера няма значение това,но....

Да,така е.Но все пак тези които са го създали и държат правата имат и много платени приложения.Не ми се вярва,че като е с отворен код всеки може да го хакне.То за хакера няма значение това,но....

Като цяло оупън сорс CMS-те на PHP са доста зле написани, така че е хубаво да се избягват, когато има възможност.

Все пак става въпрос за това,че колегата си прави нещо в свободното време.Не за професионално изпълнение,предполагам.Но колкото и да е елементарно и несеризно това което прави,иска по някакъв начин макар и малък да си го защити.Има начини.То ако си хакер и колкото и добре да си го защитил,пак ще ти го хакнат.Гаранция няма.

• Автор

Благодаря за отговорите! :).Темата е изчерпана!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.