Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Microsoft Office 2013 въпрос

Featured Replies

Здравейте,

Търсих из форумите, включително и в този, но не намерих решение.Та проблема е следния: инсталирах си офиса и започнах да работя активно на него.В процес на работа обаче открих нещо невероятно глупаво според мен.След всяка точка(препинателен знак) и започване на ново изречение се включва редактора и подчертава последната дума от старото изречение с точката и първата дума от новото.Става така, че трябва да оставям празно място(спейс) след всеки край на изречение, което е меко казано грозно.Явно самият пакет приема точката както запетайка(трябва да се натисне спейс след нея, за да не го подчертае и както е прието изобщо да се пишат запетайките).

И така - някой с някаква идея от какво може да е ?

Аз винаги си пиша така и без да ползвам М$ Офис. Според мене така е по-четливо от написаното от тебе в пост #1 без никакви интервали между изреченията.

Офисът си работи нормално, проблемът е в твоите познания - между точката, обозначаваща края на предходното изречение и първата буква на новото се оставя интервал. А и по тоя начин отпада необходимостта да започваш новото изречение с главна буква, тя се появява автоматично.

Не Microsoft Office е развален,а начина ти на писане - след всеки препинателен знак трябва да се оставя разстояние. Именно заради това "правило" , думите ти биват подчертани.

А за да не те дразни,ако толкова си свикнал към него - махни си проверката за правопис.

• Автор

Да и това го знам, но понеже бях със 2007-мата версия - там го нямаше това, за това ми стана интересно :)

Да и това го знам, но понеже бях със 2007-мата версия - там го нямаше това, за това ми стана интересно :)

Има го, но при теб явно не е била активирана проверката. При 2003  - също, за 2000 - не помня вече.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.