Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Моля някой да ми помогне с настройките на същия този рутер.Проблема е че немога да стигна до самите настройки,сложих включих всички кабели,устройството е включено.Откъде да намеря IP адреса на рутера че да го сложа в някоя търсача(поне така прочетох)!

Моля ви помогнете-Не съм добре запознат с рутерите!Помогнете!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето ти линк с емулатор да видиш, кое и как се прави. Рутера се закача към компютър с кабел към един от лан портовете му и в браузъра пишеш: 192.168.0.1. Ще ти излезе прозорец, където да напишеш потрбителско име и парола за достъп до софтуера му. Потребителското име и паролата са: admin / admin

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Отвори един cmd и изпиши ipconfig. Default Gateway ти е адреса на маршрутизатора.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това го направих и ми излезе ip,сложих го в търсачаката на chorma и ....

Ами сега!Google Chorme не можа да се свърже с ....


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това го направих и ми излезе ip,сложих го в търсачаката на chorma и ....

Ами сега!Google Chorme не можа да се свърже с ....

Дай една снимка от cmd с командата която ти дадох.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това го направих и ми излезе ip,сложих го в търсачаката на chorma и ....

Ами сега!Google Chorme не можа да се свърже с ....

Боже, ще е трудно!! Този рутер откъде си го взел - от магазин или ти го е донесъл доставчика. Провери да не си сложил ЛАН лабела във WAN порта му. Кажи какво точно искаш и да си настроиш

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нека не забравяме, че има вариант и фабричния фирм да е заменен с някакъв друг като OpenWRT или DD-WRT, и оттам да е сменен адреса му.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Default Gateway ти е сменен на 172.16.1.1. Отвори го в браузъра и пробвай.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

пробвах го This webpage is not avaliable! се изписва 

Иначе да доставчика ми го донеса.

Питаш доставчика за настройките... Няма начин да не можеш по Default Gateway да не достъпваш админ панела му.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Питаш доставчика за настройките... Няма начин да не можеш по Default Gateway да не достъпваш админ панела му.

Доставчика е сменил стандартните потребителско име и парола. Интересно ми е обаче защо да сложили за частна мрежа вместо 192.168.х.х 172.х.х.х , но това е решение на самия доставчик. Така и не разбрах постващия какво иска да настройва?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Доставчика е сменил стандартните потребителско име и парола. Интересно ми е обаче защо да сложили за частна мрежа вместо 192.168.х.х 172.х.х.х , но това е решение на самия доставчик. Така и не разбрах постващия какво иска да настройва?

Мда моят мисъл беше рутера който се води безжичен да мога да използвам безплатен  интернет wifi но понеже пак казвам не съм запознат с рутерите и се опитвам да сигна до настройките!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мда моят мисъл беше рутера който се води безжичен да мога да използвам безплатен  интернет wifi но понеже пак казвам не съм запознат с рутерите и се опитвам да сигна до настройките!

Тоест рутера не е твой така ли?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не не мой си е вземал съм го от доставчика ми но си мисля че като  вляза в страницата за рутера за да направя настройките ще мога да хващам мой wifi и да си полазвам на телефона примерно това е .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не не мой си е вземал съм го от доставчика ми но си мисля че като  вляза в страницата за рутера за да направя настройките ще мога да хващам мой wifi и да си полазвам на телефона примерно това е .

Ами накарай доставичка да ти настрои безжичната мрежа на рутера и да си я използваш. Затова нещо не се дават още пари.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Подобни теми

    • от mehorax
      Здравейте,имам ASRock G31M-S R2.0 дъно и процесор intel xeon x5460.
      Ще работили всичко.
      Благодаря предварително.
    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от slavcho hadjiyata
      Здравейте приятели! Поздрави за годишнината на Калдата!
      Наскоро инсталирах Xenialpup64 7.5. Работи доста добре, но "забравя" настройките за избрана клавиатура, добавен език, неговият вариант и клавишните комбинации за смяна на подредбата. Настройва се добре, работи до края на сесията, но след рестарт иска нова настройка на гореописаните опции.
      Моля, помогнете, но ако може с по-детайлно описание, тъй като не се смятам за IT-специалист.
      Благодаря предварително!
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.