Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да свържа микрофон за авто CD плейър

Featured Replies

Здравейте значи искам да попитам как мога да свържа микрофон към авто CD плейър? Ще съм ви много благодатен ако ми отговорите на въпроса благодаря предварително.

Кажи каква е марката на плеъра. Ако няма букса за микрофон няма как да стане.

Опааааа  дай сега бавно и от начало каква точно ти е идеята  и какво искаш да постигнеш. Микрофона какъв е  и до сега виждал ли си авто радио с какъвто и да е вързан микрофон? На кар аудиото обикновенно има изходи и  входове  за антена ,флашка,дистанционно но за микрофон аз не съм виждал. Българите сме в топ 3 по нестандартни идеи :)

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Ето линк с информацията за продукта. Няма възможност за микрофон като гледам

A защо искаш да включваш микрофон. Каква е целта както те е питал колегата AlkatrazBG.

• Автор

A защо искаш да включваш микрофон. Каква е целта както те е питал колегата AlkatrazBG.

Eми преди година видях в един приятел си е направил такова нещо и аз реших да го направя когато карам по пътя да се повеселим ако някои знае как става моля да коментира 

Оооо, за микрофон не знам, но има AUX сигурно. Можеш да използваш друго устройство, към което можеш да боцнеш микрофон, за да може да се чува по радиото де...но само то..за нещо друго - ще иска преработка сериозна.

Със тия кирливи касетофончета дето си ги показал нищо такова не може да се направи. евентуално ако си сложиш някое у-во от линейка примерно на което има  самата станция  за  говоренето  ще може да виеш и като  аларма ако искаш. Обади се на приятеля си и го питай какво е ползвал и как . Полицията забрани  да си държиш телефона докато караш ти искаш микрофон да слагаш в колата. А камера няма ли да искаш да сложиш ,че да се и снимате докато се връщате от дискотеката почерпени ?

Публикувано изображение

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Ще пее в колата ,или ще обявява цирковите представления по градовете :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ще пее в колата ,или ще обявява цирковите представления по градовете :)

За тази работа си има отделна апаратура.

Ако има aux вход, за да си върже микрофона му трябва само едно предусилвателче.

А какъв е микрофона ?

Обикновено микрофон се включва към авторадио, за да се ползва блутута, за разговори. Тъй като повечето имат вграден, външния микрофон се използва  за по-добра чуваемост. Съответно радиото трябва да има вход за микрофон, иначе както каза колегата: трбва да се свърже  през предусилвател със собствено захранване. Успех!

Редактирано от panchoto (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте значи искам да попитам как мога да свържа микрофон към авто CD плейър? Ще съм ви много благодатен ако ми отговорите на въпроса благодаря предварително.

Здр попаднах случаино на твойта побликация и има решение на твоя въпрос .Аз озвучих   няколко пътнически микробуса на който се налага да ползват микрофон и това се случва по два начина ,директно в АУХ на някой СД (висок клас )или с усилвател за микрофон .Аз имам такъв усилвател . Ето за какво става дума :http://prodavalnik.com/usilvatel-za-mikrofon-vivanco-i36744473 Ако имаш някъкви въпроси може да ми пишеш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.