Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колонки за компютър

Featured Replies

Здравейте, може ли да ми препоръчате някакви колонки до 100-тина лева, желателно е да са 2.1 Благодаря предварително.

Inspire T3300 2.1 Creative

Публикувано изображение

Много прилично звучат и заслужават цената си.

Моят фаворит; Edifier X600.

Разгледайте и моделите на Microlab, които също  са качествени в този ценови диапазон.

Като си харесате модел/и отивате на място и слушате.

Има модели на които може да включиш две устройства (два източника) едновременно.

Което си е предимство,  ако свързвате и телефон, таблет, мп3 плеър и т.н.

Гледай да има повече гаранция.. то това зависи и от къде ги купуваш! Моите китайки 5.1 ги взех от едно квартално магазинче и след като изтече 1 годишната гаранция на година и нещо почнаха да правят  проблеми.. Успех с покупката 

• Автор

Благодаря на отзовалите се. Разгледах на Microlab и си харесах тези http://www.itx.bg/bg/microlab-fc-330-2-1-56w-rms-finecone-speakers.html , да попитам между тези и Edifer x600 , кой са по - добри  и ако може да ми дадеш някой по - доверен сайт от който да ги видя. Благодаря предварително и изобщо, че се занимавате с моите глупости :)

Бих избрал Microlab-а. Взех си едни техни 5+1 и съм просто страшно доволен. Идеален бас, идеално качество на звука, няма от какво да се оплача.

Малко по-евтино... ;)

Плюс това,в магазина който сте харесал,не са налични.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

На пръв поглед Сравнени със Edifer x600, по характеристики са с по-голяма мощност (W).

Имат по-малък говорител на субуфера. И потенциометрите за звука изглежда са на гърба на субуфера, а на Edifier-a са отстрани.

Но, както казах отивате на място и гледате, слушате и сравнявате моделите.

Аудио техника не се купува по-красота и от интернет магазин (това може, само когато сте чули как звучи на място).

При малко по-голям бюджет аз бих погледнал към  Edifier R-1600T.

Успех в избора.

• Автор

На пръв поглед Сравнени със Edifer x600, по характеристики са с по-голяма мощност (W).

Имат по-малък говорител на субуфера. И потенциометрите за звука изглежда са на гърба на субуфера, а на Edifier-a са отстрани.

Но, както казах отивате на място и гледате, слушате и сравнявате моделите.

Аудио техника не се купува по-красота и от интернет магазин (това може, само когато сте чули как звучи на място).

При малко по-голям бюджет аз бих погледнал към  Edifier R-1600T.

Успех в избора.

Намерих ги тези Edifer R-1600T на прилична цена, но ще почакам да видим какво ще кажеш ти.

Малко по-евтино... ;)

Плюс това,в магазина който сте харесал,не са налични.

В момента съм със система 5.1 и изобщо не съм доволен, а и на тази цена ме съмняват :)

Редактирано от sfexa (преглед на промените)

Намерих ги тези Edifer R-1600T на прилична цена, но ще почакам да видим какво ще кажеш ти.

Този модел е с по-малка мощност спрямо FC-330 2.1. (приблизително колкото X600) Но предполагам имат по-хубав звук (не съм ги слушал на живо).

Ние във форума само насочваме. Вие вземате крайното решение.

П.П.Както казах със слушането на повече модели на място и разглеждането какво предлагат спрямо други. (опции и т.н.)

се достига до крайният избор.

В момента съм със система 5.1 и изобщо не съм доволен, а и на тази цена ме съмняват :)

Каква система имате в момента? От значение е,и какъв сигнал пускате на системата.

• Автор

Каква система имате в момента? От значение е,и какъв сигнал пускате на системата.

В момента съм със Philips SPA 2600/00 5.1, но имам доста проблеми откакто си го закупих, а от няколко дена излезе още един проблем (както си слушам и изведнъж се намаля и се получава някакво пращене и баса изчезва).

• Автор

Да не стане така,че проблемите да идват от вашата звукова карта.

Звуковата карта ми е напълно здрава, буфера е пробван на лаптоп и там има същия проблем :)

• Автор

Взех си Edifer x600, много съм доволен, остана само един усилвател и всичко ще е ток и жици :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.