Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся дънна платка с LGA775 и DDR3.

Featured Replies

Намерих три такива на ASRock в JAR, но без да зная какво точно, нещо не ми харесват. При слагане на широка видеокарта, на двете от тях остава само по един достъпен слот. Можете ли да ми препоръчате дънна платка на цокъл 775, по възможност без ограничението за 8 гигабайта максимум, и по възможност да има 4 слота за DDR3?

А задължителното условие за въпросната дънна платка (предполагам, че за процесорите всички го могат), е да поддържа четириядрените процесори на Intel, и да няма проблеми със 100 или 105 вата беше максималната им мощност?

Бюджет няма да посочвам, защото очаквам, че ако има такова нещо на разара, то едва ли ще е повече от 150-тина лева.

пп. Надявам се тази ми тема да е оформена по-добре от предишната. :wink12:

Ето една такава, но не си заслужава. Ако можеш отнякъде да си намериш втора ръка ще ти бъде по-изгодно.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

• Автор

Целта ми е да пусна стар четирияднен да работи с DDR3. А искам 4 слота, защото имам оферта за 4 парчета (два комплекта по две плочки) по 2 гигабайта на много изгодна цена, и искам да ги спретна в една машинка.

Целта ми е да пусна стар четирияднен да работи с DDR3. А искам 4 слота, защото имам оферта за 4 парчета (два комплекта по две плочки) по 2 гигабайта на много изгодна цена, и искам да ги спретна в една машинка.

Какъв е този стар четириядрен ?

Уточни малко, че иначе нищо не ти се разбира. Нали знаеш че този въпросния четириядрен може и да не тръгне с DDR3 паметите, заради контролера му който е зададен да работи с DDR2.

Какъв е този стар четириядрен ?

Уточни малко, че иначе нищо не ти се разбира. Нали знаеш че този въпросния четириядрен може и да не тръгне с DDR3 паметите, заради контролера му който е зададен да работи с DDR2.

RAM контролера на по старите дъна не е ли в чипсета ? Може би аз се бъркам някъде.

• Автор

Искам да спретна нещо с Q8200S, Q6600S или Q9400S, DDR3, и новичко дъно. Нещо такова имам предвид.

От четириядрените интелски, генерацията Q6xxx, Q8xxx, и Q9xxx ще работят ли с DDR3?

Дъната с 4 слота ползват 2 слота за DDR 2 и два за DDR 3. Така, че сметката е крива, независимо от изгодните цени на паметите.

• Автор

Дъната с 4 слота ползват 2 слота за DDR 2 и два за DDR 3. Така, че сметката е крива, независимо от изгодните цени на паметите.

Това съм го виждал, но се надявах да има и вариант, в който има 4 слота DDR3. Като няма, дънна платка само със слотове на DDR3 ли ще ми препоръчате?

ЦЪК... или ЦЪК... или нещо друго от София?

Това съм го виждал, но се надявах да има и вариант, в който има 4 слота DDR3. Като няма, дънна платка само със слотове на DDR3 ли ще ми препоръчате?

ЦЪК... или ЦЪК... или нещо друго от София?

Определено няма богат избор, едни и същи модели се предлагат на ASRock от дестрибуторите, явно залежали в складовете. Цените горе-долу са еднакви така, че може да избереш дъното с повече PCI слотове. Броят на слотовете (2 или 4) за RAM паметите тогава вече ще са без значение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.