Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с рутер Tenda W316R ?

Featured Replies

Здравейте проблема е следния. След като закупих въпросния СМОТАН рутер Tenda W316R и го монтирах в къщи , започнах да имам постоянно проблем с отварянето на страници на настолния компютър. Свързал съм си компа към рутера чрез кабел , а безжичната мрежа ползвам от време на време заради лаптопа и таблета. Интернета на настолния компютър след като го свързах към рутера като цяло през повечето време е добър, НО да кажем на 2-3 минути , за около половин -1 минута направо все едно изчезва....почва едно мъчене на зараждането на страници, чуди се сумати време докато ги отвори (все едно временно е спрял нета) и да кажем след около минута всичко се оправя. Лошото е че проблема се появява доста често и тва е изключително дразнещо .........направо ме изкарва от нерви на моменти. В моментите  в които не може да отвори дадена страница , Бит Комета си показва че си теглят от мен, скаипа ми работи....абе с други думи уж си имам връзка. Като въпросния Биткомет съм го ограничил и повече от 1,5МБ/с не теглят от мен. Но странно е защо се появява тоя проблем. Лошото е че немога да вържа вече директно кабела към настолния компютър защото трябва да звъня на доставчика за интернета ми че да ми сменя мак адрес или нещо подобно.

Та не съм много наясно с тази и материя и въпроса ми е има някакъв начин чрез настроиките на рутера да се отстрани този проблем, защото ползвам интернета главно на настолния копмютър. ??? Мерси предварително!

1. Пробвайте със спрян биткомет дали ще има такива проблеми.

2. Пробвайте да включите кабела в друг порт на рутера (имате 4 за локалната мрежа)

3. Пробвайте друг кабел ако имате наличен.

Аз предполагам, че рутера не смогва на заявките от биткомета от време на време и за това се проявява този проблем. Ако това е ситуацията или трябва да ограничите броя на връзките към интернет от опциите в биткомета или да си потърсите по качествен рутер.

• Автор

1. Пробвайте със спрян биткомет дали ще има такива проблеми.

2. Пробвайте да включите кабела в друг порт на рутера (имате 4 за локалната мрежа)

3. Пробвайте друг кабел ако имате наличен.

Аз предполагам, че рутера не смогва на заявките от биткомета от време на време и за това се проявява този проблем. Ако това е ситуацията или трябва да ограничите броя на връзките към интернет от опциите в биткомета или да си потърсите по качествен рутер.

Пробвах с друг порт но не става. Как да огранича броя на връзките към интернет от опциите на Бит комета???

Благодаря за бързия отговор !!!

Пробвах с друг порт но не става. Как да огранича броя на връзките към интернет от опциите на Бит комета???

Благодаря за бързия отговор !!!

Не мога да ти отговоря с точност. Нямам инсталиран такъв. От години ползвам Vuze. Изчакай някой с биткомет да се включи в темата. А през това време може да пробваш ако го спреш дали ще се проявява същия проблем.

• Автор

да пробвам от около половин час съм спрял Бит комета и този проблем го няма. Кажете има ли начин чрез промяна настроиките на програмата да се оправи без да го спирам? 

Мерси още веднъж!

• Автор

моля за помощ , как да оправя настройките на този биткомет че да не ми пречи на отварянето на страници ?????

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.