Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Error при копиране на файлове

Featured Replies

Здравейте, 

Вече 3 дни се мъча да кача едни клипове на от SD Картата ми на телефона на pc-то, клиповете са 6, качих 5, но шестият, който е най-голям и ми трябва най-много ми показва error по средата на прехвърлянето. Когато пробвам със sd картата в телефон а в него кабел свързан към pc ми показва това "Не може да се копира [filename] The parrameter is incorrect". Когато пробвам директно да вкарам SD картата към pc-то мисля, че ми показва същия error, но по друг начин ето: "Не може да се копира [filename] The Request could not be performed because of an I/O device error". Писах и двата error-a в Google, четох навсякаде опитах всякакви начини, но без успех. Пиша тук, защото мисля че ще ми е много по лесно да оправя проблема като някой ми обясни на български език а не да чета и да си превеждам с Google Translate :D. Е ако някой мисли, че може да ми помогне да пише. Благодаря предварително :) 

Като я вържете към компа - ви се появява като ново устройство - десен бутон - properties - таба tools - error cheking - check now - чеквате и двете чавки и се надявате 6-тия клип да тръгне.

Все пак да попитам колко е голям този шести клип ? Да не би картата да е форматирана във FAT32 система а клипчето по-големичко ?

Както каза колегата по-горе,ако картата е ФАТ32 формат и клипа е над 4ГБ може да има проблем.Също да се провери файловата система на харддиска(да не е ФАТ 32)

• Автор

Ами клипа е около 2 GB, пробвах с error cheking-a, още вчера, но нищо."Също да се провери файловата система на харддиска(да не е ФАТ 32)" това как да го проверя? Между другото клипът мога да го гледам, но само от устройството, защото именно това, че не мога да го прехвърля. Някакви идеи ?

Опитай да смениш името на файла - примерно на 1 или 01. Някои карти/устройства не харесват имената на файловете... Странно е, но ми се е случвало...

"Също да се провери файловата система на харддиска(да не е ФАТ 32)" това как да го проверя?

Десен бутон на диск - Properties - виж какво пише срещу File system.

• Автор

На Свойства на дисковете : Local disk C: файлова система: NTFSLocal disk D: файлова система: NTFSSecure Digital Storage Device G: файлова система: FAT32

Картата може да има повредени участъци и да дефектира. Можеш да измъкнеш все още неповредената информация с програмата Roadkil's Unstoppable Copier След това я мъчи с Data Recovery софтуер по избор.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Явно клипа ти е повреден , опитай през телефона да го изгледаш - вероятно някъде прекъсва .

Ще трябва да използваш софтуер за повредени CD - като в случая е карта памет :( не би трябвало да има проблем .

ПП. колегата пише по бързо ;) но пък аз пиша бавно , оти знам че автора не може да чете бърже :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички, вече ми е ясно сега ще го мъча сам! Лек ден  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.