Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Samsung SM-T3110 Galaxy Tab 3 8.0 3G или друг?

Featured Replies

Здравейте,

Реших да си купувам таблет за около 650лв. За сега съм се спрял на Samsung SM-T3110 Galaxy Tab 3 8.0 3G (http://bit.ly/19VLCB2).

Въпроса ми е какво мислите за този модел и евентуално за някаква друга алтернатива за тези пари. Нямам кой знае какви изисквания... да е с Android, 8 инча ме устройва идеално, да е с 3G, 2 камери и силна батерия. Относно външен вид, освен че не искам да е с широки рамки друго няма значение.

Ще съм ви благодарен за някое друго мнение по въпроса :)

Редактирано от LuboUzunov (преглед на промените)

Нямам лоши отзиви за този модел, но ако го натовариш не си мисли, че батерията държи.

• Автор

Нямам лоши отзиви за този модел, но ако го натовариш не си мисли, че батерията държи.

Аз и по принцип, който и да е таблет, дори и телефон в днешно време не очаквам да издържи повече от ден на натоварване :)

Аз и по принцип, който и да е таблет, дори и телефон в днешно време не очаквам да издържи повече от ден на натоварване :)

Е субективно е. Зависи какво ще правиш с него. Мой приятел има този модел. Държи се добре, но отвреме на време тича със зарядното или го включва в USB на ПС

• Автор

Е субективно е. Зависи какво ще правиш с него. Мой приятел има този модел. Държи се добре, но отвреме на време тича със зарядното или го включва в USB на ПС

Дали ще издържи 10тина часа без включен без нет?

Дали ще издържи 10тина часа без включен без нет?

Зависи какво ще правиш на него. Ако играеш тежка игра или гелдаш филм няма да издържи. Когато е с включена Wi-Fi пак зависи пък какви сайтове отваряш. Затова ти казвам, че е субективно. Затова и батерийте така са направени. Да ги зареждаш постоянно, ако има нужда.

Lenovo IdeaTab S5000 3G   или Lenovo IdeaTab S6000 3G ако държиш на по-големия екран и поддръжката на HDMI. Притежавам таблет на марката и съм изключително доволен, батерията държи средно 5-6 часа при нормална работа, а при по-умерена издържа и повече.

Успех с избора !

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

• Автор

Зависи какво ще правиш на него. Ако играеш тежка игра или гелдаш филм няма да издържи. Когато е с включена Wi-Fi пак зависи пък какви сайтове отваряш. Затова ти казвам, че е субективно. Затова и батерийте така са направени. Да ги зареждаш постоянно, ако има нужда.

Очертава ми се да пътувам доста и ми трябва като помощно средство. Извън БГ нямам намерение да набивам пари за нет, освен хотелското Wi-fi разбира се. Не съм и фен на игрите чак толкоз... Просто когато съм в движение искам да се държи, това ми е важно. Няма да играя, няма да гледам клипове... Иначе през останалото време ще го ползвам на макс и нет нон стоп, но за тогава не ме претеснява :)

Очертава ми се да пътувам доста и ми трябва като помощно средство. Извън БГ нямам намерение да набивам пари за нет освен хотелското Wi-fi разбира се. Не съм и фен на игрите чак толкоз... Иначе през останалото време ще го ползвам на макс и нет нон стоп, но за тогава не ме претеснява :)

С твоя кола ли ще пътуваш или не? Ако е с твоя може да си вземеш и зарядно за кола.

• Автор

С твоя кола ли ще пътуваш или не? Ако е с твоя може да си вземеш и зарядно за кола.

Не, няма да съм с кола въобще

Lenovo IdeaTab S5000 3G   или Lenovo IdeaTab S6000 3G ако държиш на по-големия екран и поддръжката на HDMI. Притежавам таблет на марката и съм изключително доволен, батерията държи средно 5-6 часа при нормална работа, а при по-умерена издържа и повече.

Успех с избора !

Благодаря, сега ще ги погледна и тези двата :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.