Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есе на Тема Възпитание

Featured Replies

Не знам дали точно тук е мястото за такава тема но ми трябва спешно помощ относно Есе на тема "МОЕТО РАЗВИТИЕ КАТО ЛИЧНОСТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЪЗПИТАНИЕ (КРАТЪК ПОГЛЕД НАЗАД, СЕГА И В БЪДЕЩЕТО МИ)"Утре имам изпит и трябва да го напиша тази вечер най късно търсих из сайтове но не намерих никаква информация Идеята е че просто трябва да пиша за ВЪЗПИТАНИЕТО Ако някой е достатъчно луд да ми напише есе ЩЕ ИМА ПОДАРЪК !!! :Д Ако ли не поне някой да ми даде тема от къде то мога да препиша ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 900 ДУМИ !!! :ДМНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН АКО ИМА ОТГОВОРИ !

Няма да коментирам факта, какво си правил през цялото време и чак сега си се сетил, че утре трябва да имаш написано есе. Материали има и ето ти няколко линка:

линк

линк

линк

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

• Автор

Да беше адски прав Нямах достатъчно време та сега на поправката трябва да го направя отново ще ми помогнеш ли обаче с 1 вия линк защото няма как да го сваля ? иска ми някакъв абонамент .. а няма как да дам 2;40 за нещо което може и да не ми потрябва А относно другите 2 линка не ми вършат работа ... ако можеш да го свалиш да го качиш някъде другаде ще ти бъда много благодарен 

Няма да коментирам факта, какво си правил през цялото време и чак сега си се сетил, че утре трябва да имаш написано есе. Материали има и ето ти няколко линка:

линк

линк

линк

Оправих се с свалянето на файла но вътре в файла няма никаква информация само точки ... мене ми трябва есе от 900 думи не 8 точки на лекция >?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.