Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows detected a hard disk problem. Какво да правя?!

Featured Replies

Здравейте колеги!

Прибирам се и гледам следното прозорче на екрана ...

Какво да предприема?! Харда си работи, виждам си съдържанието, музиката си върви. Тъпото е, че имам над 200GB на него, главно музика и папка My Documents със снимки, клипове и т.н. и си ми е важно. Не мога при никакви положения да каширам всичко на другия хард, понеже няма толкова място.

Идеи?П.С. Знаех си че малоумните нови Уиндоуси с тъпите им енерджи сейвинг функции рано или късно ще прецакат нещо ... като хард например заради постоянното изключване на тези, които не се използват в момента ... само дето старт/стоп по 50 пъти на ден си се отразява. И друго да питам - Shut Down или Sleep?! Вече от около година много се научих с тоя Sleep, но не съм сигурен дали и той не е вреден ...

post-53107-0-53308800-1391627224_thumb.j

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

Пише пределно ясно, какво да направите.

Очаквах отговор извън очевидното ... например "провери си кабелите", "пусни еди кой си тест" ... Не ми се иска сляпо да вярвам на M$ ...

Здравейте колеги!

Прибирам се и гледам следното прозорче на екрана ...

Здравей! 

Отдавна не си се мяркал насам, добре дошъл.

Диска на лаптопа ми е така от 2 години естествено още щем се появи съобщението си купих десетина ДВД диска и записа наистина важните неща на тях.

Част от снимките качих в скрит албум във фейсбука.

Всичко останало мога да си набява за 20мин. от торентите. 

Очаквах отговор извън очевидното ... например "провери си кабелите", "пусни еди кой си тест" ... Не ми се иска сляпо да вярвам на M$ ...

Никой не те кара да вярваш на сляпо на ОС. Има и програми с които може да направиш диагностика. За всеки случай както са казали колегите си прехвърли ценната информация на друг дисков носител.

• Автор

Това е положението ... сега в момента мисля как и какво да спасявам. Да разбирам ли, че проблемът може да се затлачи във времето и че имам да речем няколко паления на компютъра, с които да си довърша back-up-а? То дефакто някой файл може да изгори, но май е въпрос на късмет кой и кога...

Или да му дръпна захранването и да не го ползвам няколко дни, докато не купя нов и тогава директно да прехвърлям всичко?

П.С. ... Я така и така сме почнали ... Какъв хард ще препоръчате. Гледам в Most само Seagate, а аз ги хейтвам яко ... В Sky има и Hitachi и Western Digital и Toshiba, с добри цени, което е важно, и чесно казано се чудя между WD 1TB Black и Toshiba 2TB, като и двата са SATA 3 и с 64MB кеш ... или да взема WD RED, каква им е разликата? Новите серии на Hitachi също не са ми ясни ... Гледам съседната тема има проблеми и с WD ...

post-53107-0-35978900-1391636668_thumb.j

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.