Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WordPress SEO тагове

Featured Replies

Здравейте! Имам един сайт с който се занимавам от скоро и чета в различни форуми и теми за SEO оптимизация. Като цяло всичко съм направил, но като пусна една SEO проверка/статус и ми изкарва, че нямам тагове <H1>,<H2>,<H3> и други такива. Не знам къде трябва да се добавят тези неща и въобще какво е това? Ако някой има идея и има желание да помогне ще черпя!Използвам готова CMS система WordPress.

Благодаря предварително!

• Автор

Ето ти един линк с информация по въпроса.

Благодаря ти много за информацията! Много ми беше полезна!Не знам дали този въпрос е за същия раздел, но искам да попитам дали брояча Tyxo засича така наречените "ботове" и "паяци", които влизат в сайта и проверяват информацията и предават на търсачките. Имам предвид дали ги отчита като влизане на потребител? Дефакто на мене ми трябва брояч, който да не отчита тези ботове като уникални потребители.

Благодаря предварително!

Редактирано от Weezyworld (преглед на промените)

Благодаря ти много за информацията! Много ми беше полезна!Не знам дали този въпрос е за същия раздел, но искам да попитам дали брояча Tyxo засича така наречените "ботове" и "паяци", които влизат в сайта и проверяват информацията и предават на търсачките. Имам предвид дали ги отчита като влизане на потребител? Дефакто на мене ми трябва брояч, който да не отчита тези ботове като уникални потребители.

Благодаря предварително!

Tова не мога да ти кажа. Може обаче да питаш администраторите на Tyxo.bg

• 6 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Аз ти препоръчвам да ползваш Yoast WordPress SEO plugin

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.