Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Гост

Непристойно поведение!

Препоръчан отговор

Гост

Искам да изкажа публично възмущение от поведението на модератор "ostavi me", както и дълбокото си разочарование от тоталната апатия от по-голямата останала част от екипа.Драгият модератор "ostavi me" използвайки канала за комуникация на форума наречен "чат", който се пада свързан за добро или зло във форума, използва речник и определения, които са непристойни за човек, който представлява екипа на форума. Аз като потребител бях практически наруган, определен с реплики "колко си зле", "колко си жалък" и подобни. Публично остана негов коментар в тема с фамилиарничене и определение "колко си ограничен". Което ако беше не от модератор и в друга тема, както беше дадено от потребител "Ken" в темата за "Проблеми с форума", щеше да бъде модерирано или коригирано. И така е било направено с мнението на Ken, който не просто не е обиждал, ами просто е цитирал друг потребител, използващ дадените определенения.След като писах в темата за проблеми с форума, получих очакваната апатия и заплаха за БАН, ако продължа да пиша в темата. Е, аз спирам да пиша в темата и откривам тема по въпроса. Очаквам срещу модератор "ostavi me" и непристойното поведение, за което няма да влизам в пълни детайли, да се вземат мерки. Не може модератор, който представлява екипа да обижда потребители по подобен начин. Противното би означавало, че модераторът е представителна извадка за екипа и е подкрепян в неговите обиди към потребители от същият.Бях пренасочен да пиша на ЛС на Администратор. Единствен път бях писал на такъв и не бях удостоен въобще с отговор, с което считам, че канал за комуникация до администратор не съществува и никакво внимание на въпроса няма да бъде обърнато.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Живко, подобна тема е за раздел "Изповеди".

Мисля, че отново си объркал раздела.

Или просто спри да се излагаш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

×
×
  • Добави ново...