Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Искам да изкажа публично възмущение от поведението на модератор "ostavi me", както и дълбокото си разочарование от тоталната апатия от по-голямата останала част от екипа.Драгият модератор "ostavi me" използвайки канала за комуникация на форума наречен "чат", който се пада свързан за добро или зло във форума, използва речник и определения, които са непристойни за човек, който представлява екипа на форума. Аз като потребител бях практически наруган, определен с реплики "колко си зле", "колко си жалък" и подобни. Публично остана негов коментар в тема с фамилиарничене и определение "колко си ограничен". Което ако беше не от модератор и в друга тема, както беше дадено от потребител "Ken" в темата за "Проблеми с форума", щеше да бъде модерирано или коригирано. И така е било направено с мнението на Ken, който не просто не е обиждал, ами просто е цитирал друг потребител, използващ дадените определенения.След като писах в темата за проблеми с форума, получих очакваната апатия и заплаха за БАН, ако продължа да пиша в темата. Е, аз спирам да пиша в темата и откривам тема по въпроса. Очаквам срещу модератор "ostavi me" и непристойното поведение, за което няма да влизам в пълни детайли, да се вземат мерки. Не може модератор, който представлява екипа да обижда потребители по подобен начин. Противното би означавало, че модераторът е представителна извадка за екипа и е подкрепян в неговите обиди към потребители от същият.Бях пренасочен да пиша на ЛС на Администратор. Единствен път бях писал на такъв и не бях удостоен въобще с отговор, с което считам, че канал за комуникация до администратор не съществува и никакво внимание на въпроса няма да бъде обърнато.

Редактирано от simtech (преглед на промените)
  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Живко, подобна тема е за раздел "Изповеди".

Мисля, че отново си объркал раздела.

Или просто спри да се излагаш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.