Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Информация за Windows Server 2003 и 2008

Featured Replies

Здравейте !

Имам няколко теми, по които трябва да се образовам, не много задълбочено, а основно.

Става въпрос за това какво е Windows Server, приоритизиране и работа с Task Manager,работа и основни функции на Активната директория, основни видове и работа с Backup услугата, Batch and Scheduling, файлови системи в Windows разлики и структура.

Знам, че всичко това го има в Google разбира се, че ще търся и там, 

искам някой, който разполага с информация, която мисли, че би ми била полезна, нека я сподели или ако има желание за обяснения също нека сподели :) 

Благодаря ! 

Здравейте !

Имам няколко теми, по които трябва да се образовам, не много задълбочено, а основно.

Става въпрос за това какво е Windows Server, приоритизиране и работа с Task Manager,работа и основни функции на Активната директория, основни видове и работа с Backup услугата, Batch and Scheduling, файлови системи в Windows разлики и структура.

искам някой, който разполага с информация, която мисли, че би ми била полезна, нека я сподели или ако има желание за обяснения също нека сподели :)

Благодаря ! 

Темата е за една цяла книга. Започнете четенето от ръководствата на Майкрософт, там нещата са доста добре описани

Тука е форум не е университет,училище,и не се изнасят курсове и лекции.

Здравейте !

Благодаря ! 

Ще трябва доста да прочетеш и научиш, което не става бързо естествено. Ето тук намерих малко урочета, може да са ти от полза.

Ако трябва да ви обяснявам какво е Win Server ще ми отнеме много време колегите са прави. WinServer е олекотена операционна система само за хостинг. Windows Srv e като XP само, че много олекотена и бърза по-вече време (с години) издържа без пре-инсталация и са активирани само компонентите за работа в хост среда. Медийни  и звукови глезотийки са деактивирани (по подразбиране). Има защити против зловредни софтуери. Говоря и за двете ОС като гледна точка но по параметри са различни. Това са основните неща при работя с тях. Другите по подробни работи и приложения трябва да хванете книгата и да четете. Щото са много прозорци и администраторски роли както и различни видове адреси се изучават IP adr DHCP adr WINS и DNS . 

• Автор

Това, което сте обяснили е идеално за целта която имам.

Трябват ми някакви основни знания за нещата,които съм написал във първия пост.Просто като ме питат да мога да кажа по няколко изречения за всяко едно от тях.

Благодаря :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.