Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с драйвърите за звук...

Featured Replies

Значи изпозлвам едни драйвъри C-Media High Audio Definiton обаче на бетите на новият Windows Vista не изкат да се инсталират... Пише че не работят за тази ОС... Кажете какво да правя? Има ли ги някъде тези драйвъри за новият "прозорец"? sad.gif

Добре дошъл във форумите на Kaldata.

Нормално е още да няма поддръжка на много хардуерни продукти.

По принцип щом на официалния сайт на C-Media няма драйвери за Windows Vista, няма откъде да ги намериш. Все пак говорим за бета версия операционната система.

Това не значи, че е невъзможно да се подкара. Чипът CMedia CMI9739a (onboard) може да се подкара с драйверите за NT4, но трябва да се инсталират ръчно.

Единствения съвет, който мога да ти дам е да пробваш драйвери за по-стари windows-и (предимно NT и 2000), може и да работят.

Ето страницата за теглене на драйвери на C-Media.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Имал съм подобен проблем със софтуер за автоматизациа не SIEMENS. Там проблемът се решава чрез редактиране на INI фаила. Виж има ли такъв и има ли в него секция за вида на ОС.

• Автор
Имал съм подобен проблем със софтуер за автоматизациа не SIEMENS. Там проблемът се решава чрез редактиране на INI фаила. Виж има ли такъв и има ли в него секция за вида на ОС.

Ооо със сигурност не става чрез редакция на INI файла! sad.gif

А дали се знае кога ще излезне нормално работеща версия на новият Windows? Чух че някъде след септември тази година!

Според слухове, се очаква да е някъде през първата половина на декември. Все пак нищо не е сигурно.

Така или иначе това ще е непоносима операционна система за компютъра ми. Нямам никакво намерение да си правя експерименти с нея. Поне не скоро.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Автор
Според слухове, се очаква да е някъде през първата половина на декември. Все пак нищо не е сигурно.

Така или иначе това ще е непоносима операционна система за компютъра ми. Нямам никакво намерение да си правя експерименти с нея. Поне не скоро.

Ами ти какво ПС имаш?

Ако имаш 512 рам, го слагай и не се притеснявай... :offtopic_s:

Със сигурност няма да яде повече от 300 МБ...

Те тези бета версий на Windowsa не ги гледай... :offtopic_s:

Здравейте нз дали е от драйверите, но имам един проблем, при много компютри съм забелязал, че могат да си пускат едновременно музика и да говорят по скайп, но при мен не може.Просто има ли песен включена немога да говоря със скаъп. Незнам дали е от звуковата карта или от хардуера, но просто немога,може ли ХЕЛП, плс.

Здравейте нз дали е от драйверите, но имам един проблем, при много компютри съм забелязал, че могат да си пускат едновременно музика и да говорят по скайп, но при мен не може.Просто има ли песен включена немога да говоря със скаъп. Незнам дали е от звуковата карта или от хардуера, но просто немога,може ли ХЕЛП, плс.

Имам възможно решение, не е свързан с драйверите:

18ww4.th.jpg

Според мен е от настройките на Скайпа. Виж в "Инструменти"->"Настройки"->"Разширени"->"Поставяй автоматично при работа WinAmp на пауза" там ако има отметка може затова да ти прави проблеми. По принцип това е полезно, но понякога създава ядове, както при мен когато си смених УинАмп-а с jetAudio, Скайпа замлъкна тотално докато не махнах тази отметка :)

Според мен е от настройките на Скайпа. Виж в "Инструменти"->"Настройки"->"Разширени"->"Поставяй автоматично при работа WinAmp на пауза" там ако има отметка може затова да ти прави проблеми. По принцип това е полезно, но понякога създава ядове, както при мен когато си смених УинАмп-а с jetAudio, Скайпа замлъкна тотално докато не махнах тази отметка :P

Да ама има 2 неща:

1- не съм с уинамп

2- ми дава пак грешка направих каквото казахте и пак казвами че имало проблем със възпроизвеждащото устройство и ако питате, дали съм дал на:

Нека скайп регулира звуковите незнам си какво, не съм го тсъквал .

Редактирано от kalata23 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.