Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с звука

Featured Replies

Здравейте имам проблем с звукът на компа ... пробах с тонколони и слушаллки на вградената звукова карта и на отделна звукова карта която е с усб пише ми че устройството работи перфектно но никъкъф звук не издава тоя комп ... нз кво да правя гледах дали audio sistem е вклучен стартиран е рестартирах го пак няма звук гледах и в трабъл шута от девайс мениджара и от там сичко работи добре а компа звук не издава гледах драйветите сичкото а само ми излиза no audio devaises защо незнам ако някой може да ми помогне как да си върна звука да пише   Благодаря предварително

post-346826-0-93657800-1393695690_thumb.

Изведнъж ли се появи това?

Иначе,потенциометърът на звука случайно да е даден на "mute"?

Но лично според мен,има някакъв проблем с дрйверите.

• Автор

Изведнъж ли се появи това?

Иначе,потенциометърът на звука случайно да е даден на "mute"?

Но лично според мен,има някакъв проблем с дрйверите.

Не се появи изведнъж откакто преинсталира компа ми на windows xp защото не поддържаше windows7 оттогава няма звук иначе компа е бомба само 2 проблема има няма никакаф звук и клиповете в ю туб не вървят показва ми некаф проблем ама това не е важно изкам си звука нищо немога да прая без звук то даже потенциометър няма долу в лентата ми излиза само за езика и за видео картата и чеса нищо друго се едно тоя комп не поддържа звук ... драйверите съм ги упдейтнал ама никаф ефект пак пише че устройството нали звуковата карта работи перфектно ...

• Автор

Моля,,кажете ни марката и модела на дънната платка и на звуковата карта.

Модела на данната платка е асус не пише друго а отделната усб звукова карта е 3д соунд някаква  не пише друго купих я за 10 лева да има там даното ми има отпред и отзад за вкарване на жакове и отпред и отзад не се чува нищо независимо с какво пробвам

Редактирано от Ivan Hristov_337114 (преглед на промените)

Трудна работа.

Моля,инсталирайте програмата Speccy ,пуснете я да сканира и ни кажете какво показва за модела на дънната платка.При инсталирането задайте да бъде на български.

• Автор

Трудна работа.

Моля,инсталирайте програмата Speccy ,пуснете я да сканира и ни кажете какво показва за модела на дънната платка.При инсталирането задайте да бъде на български.

Операционна система  Windows XP Professional 32-bit SP3Процесор  Intel Pentium 4 631  Cedar Mill 65nm технологияОперативна памет  2.00GB Едноканална-канална DDR2 @ 266 MHz (4-3-4-12)Дънна платка  ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX (Socket 775)  40 °CГрафика  Default Monitor (1024x768@72Hz)  512 MBNVIDIA GeForce 210 (NVIDIA)  50 °CStorage  74GB Seagate ST380011A (ATA)  43 °CОптични дискове  PIONEER DVD RW DVR-108Звук  NVIDIA High Definition Audio   това излиза дано това да помогне за преценката ви и да оправим това защото не е приятно така без звук :( :( :( :(

От ей този линк към дъното ви (P5VD2-MX) изберете според вида на операционната ви система нужният аудио-драйвер.След това го инсталирайте.

п.п.Не виждам причина да не поддържа Уиндоу 7,защото драйверите за Виста стават и за 7.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

От ей този линк към дъното ви (P5VD2-MX) изберете според вида на операционната ви система нужният аудио-драйвер.След това го инсталирайте.

п.п.Не виждам причина да не поддържа Уиндоу 7,защото драйверите за Виста стават и за 7.

Ами аз побликувах преди това тема когато бях с уиндоус 7 ,защото много сечеше самият комп даже ще вия дам ако я намеря да я видите )) ......(( по темата все пак инсталирах драйвера но при инсталацията ми показа че един файл липсва и неможа да продалжи провали се и пак няма звук , може да съм сгрешил нещо с уиндоус хп сам то го пише от специто ако може да ми дадете точен линк дане съм сгрешил нещо

http://www.kaldata.com/forums/topic/223296-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0/   а ето я и темата ако я отвори де

Редактирано от Ivan Hristov_337114 (преглед на промените)

Добре де,един файл е липсвал.Ами защо не си записа кой файл липсва и да го намериш нейде в нета.

И може ли един шот от Device Manager ,да видим все пак дали всичко е правилно.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Добре де,един файл е липсвал.Ами защо не си записа кой файл липсва и да го намериш нейде в нета.

И може ли един шот от Device Manager ,да видим все пак дали всичко е правилно.

http://prikachi.com/images.php?images/648/7115648X.jpg 1 pik

http://prikachi.com/images.php?images/649/7115649E.jpg 2 pik

забравих да спомена преди това че нещо самият комп неможе да приеме нищо освен клавиатурата чрез usb тата сичките пробах с мишка с usb но и нея не приема затова сега сам с мишка с букса пробах с камера пише ми че е изтекла или нещо от сорта звуковата карта отделната дори се едно не съществува а камерата поне я пуска но докато тарси драйверите и защото тя няма диск ами е направо от usb то и ми казва че е изтекла или нещо такова ... не знам тоя комп почна да се побарква отсякаде ... вече ще му насоча час на психиатър :no-no: :no-no: :)

От първата снимка става ясно,че някои драйвери липсват.Погледни тия жълти удивителни.Погледни и тази тема.

Изпълни там каквото е написано,пък после ще говорим и за другите неща.

Доста търпение е нужно за да се обяснят нещата на автора че тази система няма коректно инсталирани драйвери .

Повече приказки - на пазара . Има линковете , има всичко , да инсталира драйверите и толкова .

Ако среща проблем с инсталацията на драйвера за звука , да прочете как се вижда хардуерния идентификатор на устройството и по него да намери правилния драйвер . Няма как да има звук система при която има проблем с драйверите в раздел за звука .

• Автор

Хора оправих го парво дръпнах от нета INVIDIA high definition audio driver ,след това при инсталацията на драйвера ми излезе eror dll steamci.dll not found изтеглих dllfixer безплатно с 1 длл файл поправка безплатно натиснах stop scan след това натиснах на search dll file in directory и написал steamci.dll намери го и го инсталира в системата ми и сега има звук ... след доста четене из различно езикови форуми най накрая след 2 дена усилен труд си върнах звукът докато разбера кво става Благодаря за обърнатото вниамние без вас нямаше да мога да успея да направя тази поредица от събития и да стигна до отговора ... БЛАГДОРЯ на всички искренно

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.