Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

hiptohop

Проблем при инсталиране на Windows

Препоръчан отговор


Предполагам, че темата е за тук понеже ситуацията е следната. Донeсоха ми лаптоп с Widnwos 7, но не работеше достатъчно оптимизирано. Та взех си диска с Windows 7 Ultimate с който съм си преинсталирал компютъра много пъти. Та започнах аз и форматирах локалните дисково и започна вече копирането на файлове и стоя 20 минути на 0% и така и не се промени. Затова реших да пробвам с друг диск, който също си работи перфектно. Изключих компютъра изкарах диска и пускам следващия диск и когато го буутвах ми излезе:

BOOTMRG IS MISSING!

USE CTL+SHIFT+DELETE TO RESTART!

 

Опитах и с флашка да го преинсталирам, но нямаше успех.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз имам същият проблем но с XP.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добро утро и честит празник !!!!!

 

По темата :

1. Понякога ситуацията с започване на копирането на файловете при Уин 7 отнема дори повече от 30-40 мин . Имал съм такива случай.

Може да се влезе в БИОС и да се провери в какъв режим работи HDD -ACHI или IDE . Има възможност и за дефектирала рам , същия проблем се наблюдава и при такова събитие .

 

2. При пускане на втория диск системата ясно и категорично е показала че липсва буут мниджъра . Това че диск е работел преди , не означава че все още е доказано работещ такъв . Липсата на буут мениджър в инсталационния диск е често срещан проблем . Решението е записване на нов диск с друго копие на ОС-ма.

 

3. Система (лаптоп или десктоп ) и всяка друга , без значение каква е ,могат да работят оптимално , а не "оптимизирано "

В безкрайно много случай именно тези " оптимизации " със софтуер и настройки по ОС правят проблеми с който човек може да си скъса нервите .

 

Моя съвет е да се опита нова инсталация но при достигане на раздела с дяловете , те да бъдат изтрити (всичките) и след това отново  създадени, форматирани и едва тогава да се продължи инсталацията .

Докато не се опита това и проверка на това в какъв режим работи HDD от  БИОС всякакво писане на неща е едно обикновено гадаене

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Оказа се че проблема е в DVD четеца и по-точно в оптиката. Но бързо успях да открия съвместимо DVD и проблема беше решен!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...