Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цифрова ТВ през компютър

Featured Replies

Здравейте ! Купих си USB цифров тунер (Mini DVB-T) за лаптопа, но софтуера му е нещо тежък. В диска имаше BlazeDTV 6.0. Можете ли да ми предложите алтернатива на тази програма, която да е с плейлист пак ?

Редактирано от rusimc (преглед на промените)

Пробвай с MMZin или ProgDVB като за първата ще ти трябва ffdshow кодек (втората работи и без него)!Имай в предвид, че под Windows сигнала е доста слаб, колкото и силен да го показват индикаторите на програмите! До като под Linux с програмата Kaffeine бачка без никакви проблеми

Напълно подкрепям за първата програма. :wink12:

Наскоро  инсталирах на познат,който също беше със BlazeDTV 6.0.

На който на всичкото отгоре беше изпиратствана програмата, от производителите на DVB-T стика.

И затова се наложи да намеря алтернативата MMZin.

• Автор

ProgDVB ми допадна. За сега върви добре. А да кажете нещо под андроид как става номера ?

При mmzin не работят HD каналите на BNT, отделно от това ми правеше проблеми и след 30 секундна работа звука изчезваше, а картината си вървеше нормално. Пробвай ffdshow, но има още трески за делане по mmzin. ProgDVB работи в това отношение, но не предлага пълни опции - безплатната версия. Има и платени като DVB dream, DVB viewer. DVB dream се намира и безплатна версия, която е много подобна на ProgDVB

VLC е добра програма, но не може да сканира, а иска да се въвеждат всеки път честотите или да се направи playlist и няма скала за силата и качеството на сигнала

За android - tivizen, но е малко скъп. Не знам дали има драйвери за USB_dvb тунери за компютър и с коя програма ще заработят под android

Редактирано от DD-WRT (преглед на промените)

• Автор

Аз като цяло не успях да намеря програма. Всички са направени за дадени устрийства като тивизен.

Аз като цяло не успях да намеря програма. Всички са направени за дадени устрийства като тивизен.

Аз до колкото знам дори и да свържеш посредством преходник тунера към телефон няма софтуер, който да накара устройствата да сработят и да гледаш нормално телевизия. Сам каза че всичко е за разработка на устройства като tivizen и аз съм напълно съгласен с това !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.